Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγωνία για 40χρονη στην Κρήτη: Πήγε να φτιάξει τα δόντια της και κατέληξε στην εντατική

Βίωσε την απόλυτη φρίκη

2 Ιουνίου 2023 15:24
Αγωνία για 40χρονη στην Κρήτη: Πήγε να φτιάξει τα δόντια της και κατέληξε στην εντατική
Από Ανθή Κουρεντζή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται 40χρονη, η οποία πήγε να φτιάξει τα δόντια της και τελικά κατέληξε στην εντατική. Με την ευκαιρία, δείτε την οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη με 3 ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, η 40χρονη νηπιαγωγός, εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.

Υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς, προκειμένου να βρεθούν τα αίτια που την οδήγησαν στο να χάσει τις αισθήσεις της, μετά την τοπική αναισθησία από τον οδοντίατρο.

Αγωνία για 40χρονη στην Κρήτη: Πήγε να φτιάξει τα δόντια της και κατέληξε στην εντατική

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κτενιάδακης, αν διαπιστωθεί ότι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον, οφείλεται στην ένεση, τότε θα είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, καθώς βιβλιογραφικά παγκοσμίως, έχουν καταγραφεί μόλις εννέα περιστατικά.

Viral το απίθανο γραπτό μαθητή στην Κρήτη - Έδινε εξετάσεις και ονειρευόταν... κροκόδειλους και παραλίες (photos)

Ένας μαθητής Λυκείου στα Χανιά παρέδωσε μία κόλα έργο τέχνης κατά τη διάρκεια των ενδοσχολικών εξετάσεων. Φαίνεται πως ο μαθητής δεν είχε προετοιμαστεί ανάλογα για το συγκεκριμένο μάθημα, οπότε επέλεξε αντί να παραδώσει λευκή κόλα, να δώσει μία διαφορετική αξία στις απαντήσεις του και σίγουρα να διασκεδάσει τον καθηγητή του.

Δείτε επίσης: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον «τρόλαραν» οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Σκότωσε τη γυναίκα του και στην Έκθεση έπεσε θέμα για τον φεμινισμό!

undefined

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο μαθητής δεν ήξερε τις απαντήσεις, οπότε αποφάσισε να το… ρίξει στη ζωγραφική, σχεδιάζοντας λουλούδια, παραλίες και κροκόδειλους. Μάλιστα στο τέλος της σελίδας έγραψε «καλό καλοκαίρι» προφανώς ως ευχή στον καθηγητή που θα διορθώσει το γραπτό του.

Viral γραπτό μαθητή στα Χανιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share