Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

«Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια» - Όταν ο αδικοχαμένος Στρατηγός Κωσταράκος έστελνε τους Τούρκους από 'κει που ήρθαν!

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί...»

2 Ιουνίου 2023 15:02
«Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια» - Όταν ο αδικοχαμένος Στρατηγός Κωσταράκος έστελνε τους Τούρκους από 'κει που ήρθαν!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο Μιχαήλ Κωσταράκος είχε διατελέσει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ στη συνέχεια ήταν Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Έναν χρόνο πριν τον θάνατό του, τον Ιούνιο του 2022, ο Στρατηγός Κωσταράκος είχε απαντήσει στη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας με μία δήλωση που είχε συζητηθεί. «Θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια», είχε αναφέρει στους Τούρκους οι οποίοι εκείνη την εποχή είχαν ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση στο Αιγαίο.

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι , αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί , με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι ( ίσως το γνωριζει) « θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ.

Η ανάρτηση του αείμνηστου Στρατηγού Κωσταράκου:

Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα....

Posted by Mikhail Kostarakos on Friday, June 10, 2022

Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν.

Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί, και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας», είχε γράψει, τότε, στο Facebook ο Μιχαήλ Κωσταράκος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share