Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» - Τα πρώτα λόγια του γιατρού που παρέσυρε και σκότωσε αστυνομικό

Ο 43χρονος διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

2 Ιουνίου 2023 11:20
Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» - Τα πρώτα λόγια του γιατρού που παρέσυρε και σκότωσε αστυνομικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν τον είδα ποτέ» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο γιατρός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης (2/6) στην Κατεχάκη.

Ο αστυνομικός που είχε πάει στο σημείο στην Κατεχάκη, μαζί με συναδέλφους του, για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο 43χρονος αστυνομικός είχε χρόνια στην υπηρεσία, δεν ήταν παντρεμένος και οι συνάδελφοί του, είναι συντετριμμένοι μετά τον τραγικό χαμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είδε τον άτυχο άνδρα, έχει συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται πως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο πήγε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης όπως και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του αστυνομικού.

Κηφισίας: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης γιαγιάς και εγγονής - Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Κηφισίας στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένα 3χρονο κοριτσάκι.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το κόκκινο μηχανάκι την ώρα που πέφτει πάνω στην ηλικιωμένη και το ανήλικο εγγονάκι της παρασέρνοντάς τους στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Ο 35χρονος οδηγός courier φαίνεται να κινείται με χαμηλή ταχύτητα στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας όταν η γυναίκα με το 3χρονο παιδί διασχίζουν κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο χωρίς διάβαση και σηματοδότηση. Το δίκυκλο πέφτει πάνω τους, τους πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.Τροχαίο στην Κηφισίας

Γιαγιά και εγγονή παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις αισθήσεις τους. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Ωστόσο κατά τις 10:30 το πρωί, ο δρόμος άνοιξε αλλά κατά μήκος της Λ.Κηφισίας καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share