Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Βύρωνα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Καίγεται ολοσχερώς

Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα

1 Ιουνίου 2023 23:37
Συναγερμός στο Βύρωνα: Φωτιά σε μονοκατοικία – Καίγεται ολοσχερώς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/6) -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Επταλόφου και Προποντίδος στον Βύρωνα, η οποία κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν και εθελοντές πυροσβέστες.

Η φωτιά φαίνεται να έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο το οποίο καίγεται ολοσχερώς. Ενώ πριν λίγες μέρες έπιασε φωτιά κτίριο στον Πειραιά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, ενώ, δεν κινδυνεύουν παρακείμενα σπίτια.

«Πάγωσαν» άπαντες στη Λαμία: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει - Επέβαιναν μητέρα και τα 2 ανήλικα παιδιά της (video)

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λαμία, το απόγευμα της Πέμπτης (18/5), στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Πριν τη διασταύρωση με το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Λαμία, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, άρχισε να βγάζει καπνούς και μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ευτυχώς οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως και δεν κινδύνευσε η ζωή τους. Ενώ θυμίζουμε και το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός οδηγός ΙΧ που υπέστη τρεις ανακοπές

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε να βοηθήσει, έσβησε τη μηχανή και ενώ ακόμη το όχημα έβγαζε καπνούς, προσπάθησε να σβήσει την εστία. Δυστυχώς παρά τη χρήση συνολικά τριών πυροσβεστήρων η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και σε λίγα λεπτά οι φλόγες είχαν τυλίξει το όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share