Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Θρίλερ με τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου στην Ελευσίνα: «Ο γιος μου, τον χτύπησε αλλά εκείνος του επιτέθηκε πρώτος» - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη (Video)

«Ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο, αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία»

31 Μαΐου 2023 22:53
Θρίλερ με τον άγριο ξυλοδαρμό 36χρονου στην Ελευσίνα: «Ο γιος μου, τον χτύπησε αλλά εκείνος του επιτέθηκε πρώτος» - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας μποξέρ αναζητείται για τον άγριο ξυλοδαρμό και την εγκατάλειψη του 36χρονου στην Ελευσίνα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη έδωσε τη δική του εκδοχή για το αιματηρό περιστατικό, ισχυριζόμενος ότι ο 36χρονος ήταν εκείνος που ξεκίνησε πρώτος τον καβγά. Ο άτυχος 36χρονος είχε βγει για ένα ποτό το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και κατά την επιστροφή τουέπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Ο άτυχος νεαρός διαπληκτίστηκε έντονα με δύο άτομα, που είχαν μπει παράνομα σε έναν μονόδρομο. Λίγο αργότερα, βρέθηκε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Ο γιος μου, τον χτύπησε αλλά εκείνος του επιτέθηκε πρώτος» - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

Ο πατέρας του μποξέρ μίλησε στην εκπομπή T live και υποστήριξε ότι ο 36χρονος επιτέθηκε πρώτος στον γιο του:

«Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει, να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο, γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα, αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία.

Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ο,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο 36χρονος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία», υποστήριξε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share