Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Προσπάθησαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...» - Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (Video)

Mπροστά στα μάτια της συζύγου και του μικρού παιδιού τους αισθάνθηκε δυσφορία και...

31 Μαΐου 2023 20:23
«Προσπάθησαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν...» - Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Βοιωτίας με τον θάνατο του τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαρμπέρη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του λίγες ώρες μάλιστα μετά από αγώνα ποδοσφαίρου στις τοπικές κατηγορίες.

Ο 37χρονος που ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα Αθλ Συλλ. Χωστίων, αναμετρήθηκε με το Δίστομο και μάλιστα πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του. Λίγες ώρες αργότερα όμως και μπροστά στα μάτια της συζύγου και του μικρού παιδιού τους αισθάνθηκε δυσφορία.

Συγκινεί ο πατέρας του 37χρονου τερματοφύλακα, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ο πατέρας του συντετριμμένος περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη πώς έχασε τον αγαπημένο του γιο, ενώ συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια είναι και ο προπονητής του στην ομάδα Γιάννης Καντάς.

«Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο μεγάλος πόνος» - Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του (photos)

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που είχε με την μηχανή του την ημέρα των γενεθλίων του. Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και σε πολλούς ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τη συμμετοχή του στo ριάλιτι Power of love.

H μητέρα του, Στέλλα Νικολάου συγκινεί με την ανάρτησή της για τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο γιος της. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του, με τα λόγια της να είναι σπαρακτικά. Παράλληλα, η Στέλλα Μιζεράκη τίμησε και εκείνη τη μνήμη του πρώην συντρόφου της στα κοινωνικά δίκτυα με κοινές τους φωτογραφίες από την περίοδο τους ως ζευγάρι μετά το ριάλιτι

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο με γέμισες χαρά, πόσο μεγάλο πόνο… Χρόνια πολλά παραδεισένια αγόρι μου», έγραψε χαρακτηριστικά μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share