Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Αυτή είναι η μητέρα που παράτησε σπίτι για μέρες τα τρία παιδιά της! «Τα άφησα μόνα για λίγες ώρες! Το παραπληγικό το συνηθίζει αυτό, να φωνάζει...» - Οι εξοργιστικές δικαιολογίες της (Video)

Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών! Μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι

31 Μαΐου 2023 18:28
Ηράκλειο: Αυτή είναι η μητέρα που παράτησε σπίτι για μέρες τα τρία παιδιά της! «Τα άφησα μόνα για λίγες ώρες! Το παραπληγικό το συνηθίζει αυτό, να φωνάζει...» - Οι εξοργιστικές δικαιολογίες της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή είναι η μητέρα που κατηγορείται ότι άφησε μόνα για μέρες τα τρία παιδιά της στο σπίτι, με την ίδια να υποστηρίζει ότι έμειναν μόνο μερικές ώρες, επειδή έπρεπε να πάει κάπου με τον αρραβωνιαστικό της. Από την άλλη, εμφανώς σοκαρισμένη, και με βουρκωμένα μάτια, η μητέρα του μόλις 2 ετών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, από αρδευτικό καναλέτο στον Πύργο, δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» υποστήριξε ότι πρόκειται να παντρευτεί έναν άντρα με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και δύο μήνες, οπότε είχε μεταβεί στο νέο τους σπίτι για τη μετακόμιση. Τότε λοιπόν, οι κοινωνικοί λειτουργοί μπήκαν στην οικία της και βρήκαν μόνα τα παιδιά σε άθλια κατάσταση, με το ένα να είναι και τετραπληγικό.

Αυτή είναι η μητέρα που παράτησε σπίτι για μέρες τα τρία παιδιά της! «Τα άφησα μόνα για λίγες ώρες! Το παραπληγικό το συνηθίζει αυτό, να φωνάζει...»

«Τα παιδιά πήγαιναν σχολείο κανονικά και εγώ απλά τις ώρες που έλειπαν τα παιδιά στο σχολείο, εγώ είχα έρθει στο Ηράκλειο για να καθαρίσω το καινούργιο μας σπίτι… Το παραπληγικό όπως το αποκαλούν το συνηθίζει αυτό, να φωνάζει… Εγώ όταν έφυγα, όχι, δεν ήταν έτσι (σ.σ. το σπίτι σε χάλια κατάσταση). Το είχα αφήσει τέλειο το σπίτι, γιατί τα παιδιά ήταν στο σχολείο», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε πως «τα δύο παιδιά τα είχα στείλει σχολείο και είχα το χρονικό περιθώριο από τις 7:05, που έφυγαν τα παιδιά μου να πάνε στη στάση, σηκώθηκα κι εγώ με τον αρραβωνιαστικό μου και τον (….) να έρθουμε εδώ στο Ηράκλειο για να καθαρίσουμε το σπίτι και να γίνουν τα χαρτιά. Είχα αφήσει και δεύτερο τηλέφωνο στο σπίτι. Και γύρισα το απόγευμα. Μόνο λίγες ώρες έμειναν μόνα τους».

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών. Το ένα από τα ανήλικα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό.

Μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι.

Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την Παρασκευή (26/5) και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share