Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Κόκκινος» συναγερμός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μεγάλος όγκος νερού. ΠΡΟΣΟΧΗ...»

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

31 Μαΐου 2023 10:08
«Κόκκινος» συναγερμός από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη - «Μεγάλος όγκος νερού. ΠΡΟΣΟΧΗ...»
Από Ανθή Κουρεντζή

Με τον άστατο καιρό να επιμένει και τη θερμοκρασία όμως γενικά να διατηρείται σε καλά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κυλήσει και η σημερινή ημέρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Καιρική «ζάλη» από τον Τάσο Αρνιακό - «Το Σαββατοκύριακο βελτιώνεται ο καιρός, αλλά περιμένουμε...»

Καιρός: Για παράταση της καιρικής αστάθειας μίλησε το πρωί της Τετάρτης (31/5) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Τάσος Αρνιακός. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη (31/5) ο καιρός θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες ημέρες με την θερμοκρασία να να αγγίζει τους 27 βαθμούς και τις βροχές να κάνουν την παρουσία τους από το μεσημέρι και έπειτα.

Αύριο Πέμπτη (1/6), ο μήνας ξεκινά με περιορισμό των φαινομένων και βελτίωση του καιρού σε βορειοδυτικά και δυτικά, ενώ από το Σαββατοκύριακο βροχές θα σημειωθούν μόνο στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της χώρας.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράγυρο να αγγίζει ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share