Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Λάρισα: Μετέφεραν 28χρονο από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που πέθανε!

Στο νοσοκομείο των Τρικάλων άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή ένας 28χρονος από τη Φαλάνη ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αισθάνθηκε στο σπίτι του αδιαθεσία.

30 Μαΐου 2023 14:46
Τραγωδία στην Λάρισα: Μετέφεραν 28χρονο από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που πέθανε!
Photo credits burst.shopify.com
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Απίστευτη τραγωδία στην Λάρισα με θύμα ένα 28χρονο παλικάρι.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, λόγω έλλειψης μηχανήματος για στεφανιογραφία, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε ένα από δύο νοσοκομεία που διαθέτουν τέτοια μηχάνηματα, το Πανεπιστημιακό και το Νοσοκομείο Τρικάλων, πιθανότατα λόγω ελλείψεων σε κρεβάτι ΜΕΘ στο πρώτο κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί ο άτυχος νεαρό στο Νοσοκομείο των Τρικάλων όπου τελικά ο 28χρονος δεν άντεξε και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Λάρισα τραγωδία
Photo credits burst.shopify.com

Τα ερωτήματα για αυτή την τραγωδία πολλά, αν και όπως όλα δείχνουν ο Γολγοθάς για την οικογένεια του νεαρού συνεχίζεται, αφού η σορός του θα πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Θρίλερ στην Πάτρα: Μωρό κλειδώθηκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο – Στιγμές αγωνίας για την μητέρα

Στιγμές αγωνίας και φόβου έζησε μητέρα το πρωί στην Πάτρα όταν το παιδί της κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, pelop.gr, στην Ελευθερίου Βενιζέλου σε πάρκινγκ καταστήματος.

Η μητέρα πανικόβλητη, έσπευσε να καλέσει την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και 5 άνδρες. Στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.

Οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί, του οποίου η υγεία δεν διατρέχει κίνδυνο.

 Θρίλερ στην Πάτρα: Μωρό κλειδώθηκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο – Στιγμές αγωνίας για την μητέρα

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν πάσχει από σύνδρομο Μινχάουζεν» - Το αίτημα του Αλέξη Κούγια για την 34χρονη (Video)

Για τα όσα είδε ως μια από τους γιατρούς που φρόντισαν τη μικρή Τζωρτζίνα Δασκαλάκη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, κατέθεσε σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η παιδίατρος Βενετία Μπέλλου, η οποία ανέφερε πως ακόμη και σήμερα δεν έχει καταλήξει στα αίτια που προκάλεσαν αυτό τα επεισόδιο στο παιδί.

«Έφυγε αδιάγνωστη από εμάς», είπε για το κοριτσάκι η παιδίατρος, η οποία σήμερα υπηρετεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Την ίδια στιγμή, «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας.

«Να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν πάσχει από σύνδρομο Μινχάουζεν» - Το αίτημα του Αλέξη Κούγια για την 34χρονη

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε εκ νέου από το δικαστήριο να επιτρέψει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κατηγορούμενη μητέρα ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν πάσχει, όπως είπε, από σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου. Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας είπε στη σχετική τοποθέτησή του στο ακροατήριο:

«Η κατηγορούμενη είναι υγιέστατη ψυχικά. Έχετε τη δυνατότητα να διορίσετε ακόμα και σήμερα πραγματογνώμονες ώστε να τελειώνουμε με αυτό το σύνδρομο. Θέλουμε να τελειώνει αυτή η φημολογία» τόνισε ο κ. Κούγιας, ο οποίος έθεσε στ μάρτυρα «βροχή» ερωτήσεων σχετικά με την υγεία του κοριτσιού.

Νωρίτερα, η κ. Μπέλλου είχε καταθέσει στη δίκη για το επεισόδιο που είχε παρουσιάσει το παιδί στις 22/01/2022 ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου.

«Η Τζωρτζίνα είχε αποκορεσμό γύρω στο 70 και ταχυκαρδία. Μέχρι να παρέμβω το παιδί επανήλθε» ανέφερε η παιδίατρος και συνέχισε: «Επικοινώνησα με την ΜΕΘ Παίδων για να την ενημερώσω, μίλησα με εφημερεύουσα γιατρό. Το παιδί ήταν ωχρό, δεν έκανε κινήσεις άκρων. Το χαρακτηριστικό του επεισοδίου ήταν η έντονη ωχρότητα. Μετά έκανε δύο επεισόδια εμέτων».

  • Πρόεδρος: Ποιος σας φώναξε; Η μητέρα;
  • Μάρτυρας: Δε θυμάμαι
  • Πρόεδρος: Ποιος χορηγούσε τα φάρμακα;
  • Μάρτυρας: Η μητέρα

Στη συνέχεια η μάρτυρας δέχθηκε ερωτήσεις από τον κ. Κούγια. «Δεν καταλήξαμε στο τι οφείλονται τα επεισόδια. Καταλήξαμε πως χρειάζεται νευρολογικό έλεγχο. Από εμάς έφυγε αδιάγνωστη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπέλλου απαντώντας σε κάποιες από τις ερωτήσεις του συνηγόρου. Μάλιστα, η ίδια κατέθεσε πως ένας από τους συνοδούς του παιδιού, χωρίς να θυμάται εάν ήταν ο πατέρας ή η μητέρα, είχε ενημερώσει άμεσα τους γιατρούς για το επεισόδιο που εμφάνισε το παιδί στις 22 Ιανουαρίου.

Κούγιας: Αυτό δε δείχνει ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κακό στο παιδί;

Μάρτυρας: Δεν γνωρίζω.

Κούγιας: Τι είναι αυτή;

Κούγιας: Έχετε ξαναδεί μητέρα παιδιού για να πείσει τους γιατρούς ότι συμβαίνουν επεισόδια να τα τραβάει σε βίντεο; Έχει φτάσει στο σημείο αυτό για να πείσει

Μάρτυρας: Είναι πολύ σοβαρό για τους γονείς να κάνουν καταγραφή του επεισοδίου για να τα δουν οι νευρολόγοι σε δεύτερο χρόνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share