Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός επίλογος! Νεκρός ο 52χρονος αστυνομικός που "έψαχνε" η Αγγελική Νικολούλη στα Ιωάννινα (Video)

Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 12 Μαΐου

30 Μαΐου 2023 08:20
Τραγικός επίλογος! Νεκρός ο 52χρονος αστυνομικός που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του αστυνομικού στα Ιωάννινα, τον "έψαχνε" και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός 17 ημέρες αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός του βρέθηκε σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Μαζιά και Κρυόβρυση. Κτηνοτρόφος ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου του.

Ο 52χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ιωαννίνων εξαφανίστηκε στις 12 Μαΐου. Ο ηλικιωμένος πατέρας του ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές, όταν περνούσαν οι ώρες και δεν επέστρεφε, αφού είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του και τις έρευνες για τον εντοπισμό του να ξεκινούν άμεσα.

Παράλληλα, καθημερινό δράμα ζει η οικογένεια της Αρτέμιδας Βασίλη που έχει εξαφανιστεί εδώ και δυόμιση χρόνια από το Κορωπί. Για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες από τότε που αποκαλύφθηκε πως μία γυναίκα συνάντησε σε εμπορικό κέντρο της Σουηδίας μία κοπέλα η οποία έμοιαζε με την 19χρονη μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share