Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Επιμένει η αστάθεια! Μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν κυρίως...» - Σήμανε καιρικό συναγερμό ο Γιάννης Καλλιάνος (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου

29 Μαΐου 2023 14:33
«Επιμένει η αστάθεια! Μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν κυρίως...» - Σήμανε καιρικό συναγερμό ο Γιάννης Καλλιάνος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρικό καμπανάκι σήμανε ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς όπως προειδοποίησε σήμερα Δευτέρα 29 Μαϊου θα επιμείνει η αστάθεια για τις περισσότερες περιοχές της επικράτειας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την "τρελή" απάντηση της Χριστίνας Σούζη στο ερώτημα «τι έχει πάθει ο καιρός».

Σήμανε καιρικό συναγερμό ο Γιάννης Καλλιάνος

Μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα Επτάνησα και σε περιοχές του Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί στους 27 – 28 στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 23 – 27 στα βόρεια, στους 27 – 28 στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 24 – 26 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχής κυρίως στα βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα είναι στους 16 – 28 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι βοριάδες ως και 4 – 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις γύρω ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί στους 16 – 25 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι νοτιάδες ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Την Τρίτη θα συνεχιστεί η καιρική αστάθεια με τις μεσημεριανές και απογευματινές μπόρες, ενώ και την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού θα μείνει παρόμοιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share