Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Αμαλιάδα: «Έβγαλε το πουκάμισο, άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και...» - 14χρονη καταγγέλλει θείο της για βιασμό

Στο εδώλιο και ο αδελφός της ανήλικης

29 Μαΐου 2023 12:42
Φρίκη στην Αμαλιάδα: «Έβγαλε το πουκάμισο, άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και...» - 14χρονη καταγγέλλει θείο της για βιασμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για βιασμό που αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες στην Αμαλιάδα, όπου ένας άνδρας κάθεται στο εδώλιο, καθώς κατηγορείται ότι βίασε την ανιψιά του σε ηλικία 14 ετών. Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε από δικαστήριο ανηλίκων ο αδερφός της κοπέλας που επίσης καταγγέλθηκε για τον βιασμό της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη έφυγε από το σπίτι μετά τη φρίκη που έζησε. Την εντόπισε ο πατέρα της, στον οποίο αποκάλυψε όλα όσα είχε ζήσει. Παράλληλα, νέες ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στoν Κολωνό.

«Έβγαλε το πουκάμισο, άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και...» - 14χρονη καταγγέλλει θείο της για βιασμό

«Μπήκε στο σπίτι και έβγαλε το πουκάμισο και το γιλέκο και τα άφησε στον καναπέ. Ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Τον έσπρωξα και του είπα “γιατί το κάνεις αυτό;”», κατέθεσε η 14χρονη.

«Καταπέλτης» το βούλευμα για τον θείο της ανήλικης

Το βούλευμα για τον θείο είναι «καταπέλτης» όπως το μεταδίδει το Star:

«Εκμεταλλευόμενος ότι η ανιψιά του βρισκόταν στην οικία του για να προσέχει τα τέκνα του, την πλησίασε και ξεκίνησε να τη φιλά στον λαιμό και στη συνέχεια, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί σπρώχνοντάς τον, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε με σωματική βία, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη σωματική του δύναμη, να ανεχθεί τη μεταξύ τους συνουσία», αναφέρει το βούλευμα.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του αρνείται κάθε κατηγορία.

«Ο εντολέας μου ισχυρίζεται εξ΄αρχής ότι είναι αθώος και μάλιστα υπάρχει το εξής σημαντικό που πρέπει να αναδειχθεί.

Η υπόθεση αυτή ανεδείχθη και πήρε αυτή την εξέλιξη, διότι ο κατηγορούμενος κατήγγειλε έναν νεαρό, ο οποίος ήδη είχε μία οικογένεια, την οποία είχε εγκαταλείψει με παιδιά με περίεργη συμπεριφορά γιατί είχε απαγάγει τη φερόμενη ως βιασθείσα από αυτόν.

Όταν λοιπόν ο πατέρας έκανε μήνυση για την απαγωγή του κοριτσιού, το κορίτσι αυτό, μαζί με αυτόν τον νεαρό, για να μπορέσουν να φύγουν από την επιμέλεια του πατέρα τον κατήγγειλαν», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του θείου, Αλέξης Κούγιας.

Ο θείος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και περιμένει τη δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας.

Ο αδερφός της καταγγέλλουσας θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων και θα του επιβληθούν αναμορφωτικά μέτρα και ποινή 5.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share