Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μενίδι: «Aυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου! "Έφυγε" 11 ετών... Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν "βροχή"» - Ξεσπά ο πατέρας του Μάριου (Video)

«Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή»

29 Μαΐου 2023 10:56
Μενίδι: «Aυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του το 2017 από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι, ξεσπά για την εγκληματικότητα στην περιοχή και ζητά «έστω και τώρα, Δικαιοσύνη». Παράλληλα, 490.000 ευρώ αποζημίωση δόθηκε στην οικογένεια του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε από σφαίρα.

«Aυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου! "Έφυγε" 11 ετών... Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν "βροχή"»

«Έχουν βρεθεί δύο άτομα που η αστυνομία τα θεωρεί ως υπεύθυνα. Παραδέχθηκαν ότι ο ένας έριξε με καραμπίνα και ο άλλος με εννιάρι όπλο. Ο Μάριος έχει σκοτωθεί από εννιάρι όπλο. Εγώ το λέω χρόνια ότι αυτοί είναι οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε αρχικά ο κ. Θανάσης Σουλούκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όταν έμαθε ότι αυτοί οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο εδώλιο για τη δολοφονία του παιδιού του.

«Ζητούμε και απαιτούμε Δικαιοσύνη. Έστω και τώρα, έστω και αργά. Έφυγε ένα παιδί 11 ετών. Μια οικογένεια διαλύθηκε, το παιδί χάθηκε, αλλά εμείς υπάρχουμε και ζούμε» συνέχισε συγκινημένος και επέρριψε «μεγάλες ευθύνες στην Αστυνομία και στην Πολιτεία».

«Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή»

Όπως επισήμανε ο κ. Σουλούκος μιλώντας για τους δύο κατηγορούμενους «αυτοί θα μπουν στην φυλακή και μετά από 10 χρόνια θα βγουν, μπαινοβγαίνουν στην φυλακή για άλλες υποθέσεις. Το θέμα είναι ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μας. Σε καλοκαιρινή γιορτή παιδιών έγινε ότι έγινε. Έτυχε να είναι ο Μάριος, μπορούσε να είναι άλλο παιδί. Έξι χρόνια μετά οι σφαίρες συνεχίζουν και πέφτουν βροχή» συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου.

«Πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό στο Μενίδι. Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα θρηνήσουμε την επόμενη ανθρώπινη ζωή. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κάνω αγώνα για να μη βρεθεί άλλος στη θέση που βρέθηκα εγώ» καταλήγει ο κ. Σουλούκος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share