Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

«Θεομηνία» στην Ρόδο: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του νησιού - Συγκλονιστικές εικόνες από το αεροδρόμιο (video)

Άνοιξαν οι ουρανοί

28 Μαΐου 2023 17:35
«Θεομηνία» στην Ρόδο: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του νησιού - Συγκλονιστικές εικόνες από το αεροδρόμιο (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Κακοκαιρία: Μια σειρά από προβλήματα δημιούργησε στη Ρόδο η ισχυρή βροχόπτωση που κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού και η οποία διήρκησε για περισσότερο από μία ώρα στην πλειονότητα των περιοχών της Ρόδου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τους δρόμους στην Πτολεμαϊδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους στην πόλη της Ρόδου, στο οδικό δίκτυο Ρόδου-Λίνδου και Ρόδου-Καμείρου, αλλά κυρίως στον δρόμο έξω από το αεροδρόμιο, ο οποίος μετετράπη σε ποτάμι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στη μετακίνηση των οδηγών από το σημείο εκείνο.

Πολλές υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, επίσης, αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της βροχόπτωσης σε Ρόδο, Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό αλλά και άλλες περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν σχεδόν να σταματήσουν τη λειτουργία τους μέχρι να σταματήσει η βροχή.

Μάζευαν τα νερά της βροχής με τους κουβάδες στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Το αεροδρόμιο της Ρόδου πλημμύρισε για μία ακόμη φορά, με τους εργαζόμενους να τρέχουν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζεύουν τα νερά από το εσωτερικό του, και τους επισκέπτες του νησιού που βρίσκονταν μέσα στο αεροδρόμιο, να βλέπουν έκπληκτοι το τριτοκοσμικό αυτό φαινόμενο.

Κάθετος ο Τάσος Αρνιακός: «Επικίνδυνες χαλαζοπτώσεις... Μην αγνοείσετε τις ενδείξεις!»

Καιρός: Την προσοχή όλων μας το επόμενο διάστημα εφιστά ο Τάσος Αρνιακός, που για ακόμη μία φορά δε θέλησε να κρυφτεί μιλώντας για την επέλαση του... φθινοπώρου όλο τον Μάιο και στις αρχές Ιουνίου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην αστάθεια που θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται να πάρει παράταση μέχρι και τα μέσα του ερχόμενου μήνα, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο χαλάζι που θα πέσει σε αρκετές περιοχές.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share