Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στο διαδίκτυο: Η νύφη «το έσκασε» λίγο μετά τον γάμο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ! (Video)

Απίστευτο περιστατικό!

28 Μαΐου 2023 15:49
Χαμός στο διαδίκτυο: Η νύφη «το έσκασε» λίγο μετά τον γάμο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την επίθεση του οικοδομικού φτυαριού με ρύζι κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Πάρο, με αποτέλεσμα η νύφη να το σκάσει, έστω και προσωρινά. Παράλληλα, ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου, όταν γαμπρός και νύφη κατέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν.

Φτάνοντας στο προαύλιο του ναού, το ζευγάρι ανέμενε, ως είθισται, να πέσει ρύζι, στο πλαίσιο των πατροπαράδοτων εθίμων.

Ωστόσο ένας συγγενής αποφάσισε να εξελίξει την καθιερωμένη μέθοδο καθώς έφερε ένα οικοδομικό καρότσι, από το οποίο έπαιρνε ρύζι και το πετούσε με το φτυάρι.

Η νέα μέθοδος μάλλον ήταν δυσάρεστη για το ζευγάρι και ειδικά για τη νύφη, η οποία εξαφανίστηκε από το πλάνο, για να το αποφύγει. Επέστρεψε στο πλευρό του αγαπημένου της μόνον όταν το ρύζι εξαντλήθηκε και συνέχισαν για το γαμήλιο γλέντι.

Γάμος «θρίλερ»: Ήθελε να εκδικηθεί τη νύφη και τον γαμπρό και έκανε κάτι αδιανόητο - Μόλις μπήκαν σπίτι...

Τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στην Ινδία, γιατί ένας άνδρας θέλησε να εκδικηθεί την πρώην του την ημέρα του γάμου της, οπότε έστειλε ως γαμήλιο δώρο μια βόμβα, η οποία εξερράγει, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο γαμπρός. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο σκηνικό σε γάμο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το bbc.com, η εκρηκτική ύλη είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα home theatre, ενώ από την έκρηξη σκοτώθηκε και ο αδερφός του γαμπρού, ενώ τραυματίστηκαν και τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα αγοράκι 18 μηνών.

Όπως ανέφερε το βρετανικό δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν όταν ο ο 33χρονος Σαρζού Μάρκαμ είχε σχέση με την 29χρονη γυναίκα και επέμενε να γίνει η δεύτερη σύζυγός του. Όμως η οικογένεια της γυναίκας αρνήθηκε και κανόνισε τον γάμο της με άλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να το δεχτεί ο 33χρονος.

Μάλιστα, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε κατέρρευσαν οι τοίχοι και η οροφή της οικίας του ζευγαριού.

Μοιάζει με έναν κανονικό γάμο μέχρι που ο γαμπρός σκύβει στην κόρη της νύφης και της λέει... «με την μητέρα σου...» (Video)

Μοιάζει με έναν κανονικό γάμο μέχρι που ο γαμπρός σκύβει στην κόρη της νύφης και της λέει... «με την μητέρα σου...». Είναι η ώρα που το ζευγάρι ανταλλάσσει τους όρκους του. Υπέροχα λόγια γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα που κάνουν τους καλεσμένους να συγκινηθούν.

Όμως δεν ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος και αυτό είναι που κάνει αυτό το βίντεο τόσο δημοφιλές! Ο Brian και η Whitney ζουν στην Νότια Καρολίνα, αλλά αποφάσισαν να παντρευτούν στο McCall, Idaho, ένα πανέμορφο τουριστικό προορισμό. Ενώ, μία νύφη ήθελε για τον γάμο της μια τούρτα ξεχωριστή και σίγουρα ΔΕΝ έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο

Οι άνθρωποι εκεί που ασχολήθηκαν με την οργάνωση του γάμου εντυπωσιάστηκαν με το ταιριαστό ζευγάρι, αλλά και με τη μικρή κορούλα της νύφης, την Brielle, που την φώναζαν τρυφερά «Breezy» (δροσερό αεράκι).

Ο Brian μπήκε στην ζωή τους πριν δυο χρόνια και την άλλαξε για πάντα. Η αγάπη του ήταν απέραντη και για τις δυο.

Υπήρξαν πολλές υπέροχες στιγμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του γάμου τους, αλλά τίποτα δε με άγγιξε περισσότερο από τα τρυφερά λόγια που έγραψε ο ένας για τον άλλον εκτός ίσως από τον όρκο που έδωσε ο Brian στην μικρή Brielle.

«Υπόσχομαι να κρατώ πάντα το χέρι σου στο δρόμο σου και να σου δώσω μια άνετη ζωή» της είπε.

«Υπόσχομαι να σου δείξω πώς ένας άνδρας πρέπει να φέρεται σε μια γυναίκα μέσα από την σχέση μου με την μητέρα σου και πάνω απ” όλα σου ορκίζομαι πως θα σε προστατεύω, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπώ για πάντα.»

Τρομερό! Τι καταπληκτικός άνδρας, σύζυγος και πατέρας! Εάν αυτό το βίντεο δε σας φέρει δάκρυα στα μάτια, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share