Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικιαστικός θάνατος 15χρονου στην Κρήτη: Νεκρό από εργατικό δυστύχημα το παιδί - Καταπλακώθηκε από φρέζα

Δεν υπάρχουν λόγια

28 Μαΐου 2023 15:07
Φρικιαστικός θάνατος 15χρονου στην Κρήτη: Νεκρό από εργατικό δυστύχημα το παιδί - Καταπλακώθηκε από φρέζα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ανήλικος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά από ατύχημα που είχε σε ορεινή περιοχή του χωριού Κρούστα.

Οι πρώτες πληροφορίες του Creta24.gr αναφέρουν πώς το ανήλικο αγόρι βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και πραγματοποιούσαν αγροτικές εργασίες. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αγόρι εγκλωβίστηκε σε παλιά σκαφτική.

Μόλις συνέβη το περιστατικό ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στο σημείο όπου απεγκλώβισαν το παιδί. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, φέρεται να μην είχε τις αισθήσεις του και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε επίσης: Θάνατος βρέφους στην Άρτα: "Αντίο" με μπομπονιέρες και γλυκά στη 5,5 μηνών ψυχούλα που έγινε αγγελάκι στον ουρανό - Η κατάρρευση του πατέρα και η στήριξη της συζύγου (Video)

Θρήνος στην Καβάλα: Πέθανε βρέφος 9 μήνων

Ένα βρέφος μόλις 9 μηνών «έσβησε» την Παρασκευή στο νοσοκομείο της Καβάλας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα proininews.gr, το βρέφος διαπιστώθηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή ήταν τιτάνιες, όμως, αποδείχθηκαν άκαρπες.

Το άτυχο βρέφος κηδεύτηκε, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το Σάββατο (27/5) σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την πόλη.

Νέα υπόθεση Άρτας - Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι, το ξέχασαν οι γονείς του 14 ώρες στο αυτοκίνητο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με 2χρονο κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του ξεχασμένο μέσα σε αυτοκίνητο 14 ολόκληρες ώρες. O 32χρονος πατέρας και η 23χρονη μητέρα συνελήφθησαν και του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα και το ζευγάρι δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, ενώ ο 4χρονος γιος τους είναι στα χέρια της Πρόνοιας.

Το χρονικό

Ο 32χρονος Christopher και η 32χρονη Kathreen γύρισαν στο σπίτι τους στη Φλόριντα αργά το βράδυ ξεχνώντας τα δυο παιδιά τους, 4 και 2 ετών, κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το επόμενο πρωί.

Το πρωί η κατάσταση στο αυτοκίνητο γινόταν όλο και πιο ανυπόφορη. Το 4χρονο αγόρι κατάφερε να βγει μόνο του από το αυτοκίνητο, όμως το 2χρονο κοριτσάκι έμεινε κλειδωμένο στο όχημα για 14 ώρες.

Ο πρώτος αστυνομικός που κλήθηκε και έφτασε στο σημείο δύο λεπτά αργότερα, βρήκε μια γυναίκα να κρατά το 2χρονο κοριτσάκι που δεν είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή, όμως ήταν αργά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share