Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάθετος ο Τάσος Αρνιακός: «Επικίνδυνες χαλαζοπτώσεις... Μην αγνοήσετε τις ενδείξεις!»

Και σε τέσσερις μέρες μπαίνει ο Ιούνης...

28 Μαΐου 2023 13:40
Κάθετος ο Τάσος Αρνιακός: «Επικίνδυνες χαλαζοπτώσεις... Μην αγνοήσετε τις ενδείξεις!»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Καιρός: Την προσοχή όλων μας το επόμενο διάστημα εφιστά ο Τάσος Αρνιακός, που για ακόμη μία φορά δε θέλησε να κρυφτεί μιλώντας για την επέλαση του... φθινοπώρου όλο τον Μάιο και στις αρχές Ιουνίου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην αστάθεια που θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται να πάρει παράταση μέχρι και τα μέσα του ερχόμενου μήνα, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο χαλάζι που θα πέσει σε αρκετές περιοχές.

Η αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Μπαμ» Γιάννη Καλλιάνου στο φινάλε του Μαΐου: «Μη σας ξεγελά αυτό που βλέπετε - Προσοχή στο φαινόμενο...»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος για ακόμη μία φορά στα του καιρού, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Mega.

Ο γνωστός μετεωρολόγος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκηνικό αστάθειας που θα εξακολουθήσει να επιμένει πάνω από τη χώρα, δίνοντας βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, αλλά και αρκετή ζέστη, με 30αρια να μας έρχονται από βδομάδα.

Σε ερώτηση πάντως που του έγινε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δε θέλησε να απαντήσει ακόμη με σιγουριά, καθώς απέχουμε μια βδομάδα από αυτό και δε μπορούν γίνουν ακόμη με μεγάλη ακρίβεια προβλέψεις. Την ίδια ώρα βέβαια, είχαμε «κόκκινο συναγερμό» από το meteo - Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

Γερό «ράπισμα» Χριστίνας Σούζη: «Έρχεται από βδομάδα και προβληματίζει έντονα...»

Καιρός: Σε ακόμη μία προειδοποίηση για τα φαινόμενα που πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες προχώρησε η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην έντονη αστάθεια που θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και θα επιφέρει βροχές, καταιγίδες και αρκετή ακόμη αφρικανική σκόνη πάνω από τη χώρα. Παρά τη μικρή ανατροπή που φαίνεται να υπάρχει στα ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/5) που ήδη διανύουμε, από Δευτέρα θα έχουμε επαναφορά του σκηνικού κακοκαιρίας.

Όπως όλοι βλέπουμε γύρω μας, δεν έπεσε και πολύ έξω, ενώ οι μετεωρολόγοι ήδη προειδοποιούν για... παράταση του φθινοπώρου που βιώνουμε τελευταία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share