Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Γερμανός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ΑΤ Ομόνοιας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας προσήχθη από την Αστυνομία όντας μεθυσμένος

28 Μαΐου 2023 13:36
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Γερμανός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ΑΤ Ομόνοιας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας στην Αθήνα, καθώς Γερμανός πολίτης έπεσε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Ενώ, την ίδια στιγμή άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην ταράτσα του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5) στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας 55χρονος Γερμανός υπήκοος έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ΑΤ Ομόνοιας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας προσήχθη από την Αστυνομία όντας μεθυσμένος. Κατά την παραμονή του στα Αστυνομικό Τμήμα, ο Γερμανός έπεσε από το παράθυρο και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε εν ζωή στο νοσοκομείο, όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Γερμανός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ΑΤ Ομόνοιας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κόρινθος: Ώρες αγωνίας για το αγοράκι 1,5 έτους που έπεσε από μπαλκόνι -Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ (Video)

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του παιδιού, 1,5 έτους, που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγόρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες, για να αντιμετωπιστούν οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, ενώ ακόμα έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα από την πτώση.

Το αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, πάνω σε τσιμεντένια επιφάνεια.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.

Έτσι, έφτασε στο νοσοκομείο στις 13:40 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το παιδί ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της γιαγιάς του που το πρόσεχε.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Συναγερμός στον Ταύρο: 16χρονος έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Φέρει τραύματα στο κεφάλι

Συναγερμός έχει σημάνει σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από την πτώση ενός αγοριού, ηλικίας 16 ετών, στις γραμμές του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στον Ταύρο.

Πριν από λίγο το παιδί παραλήφθηκε εν ζωή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίζεται στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

προαστιακός Ταύρος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, το παιδί, έπεσε στις γραμμές από διάβαση. Παράλληλα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού μετά από πτώση δέντρου στα Λιόσια.

Σοκαριστικό τροχαίο αυτοκινήτου με τρένο του Προαστιακού στην Πάτρα - Έντρομοι οι επιβάτες (photos-video)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάτρα, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το τρένο του Προαστιακού στη διάβαση της ΑΒΕΞ.

πατρα-τρενο-τροχαιο

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος, με τις ζημιές στο ΙΧ να είναι εμφανείς.πατρα-τρενο-τροχαιο

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι προστατευτικές μπάρες είχαν κατέβει κανονικά, αλλά ο οδηγός δεν τις είδε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να περάσει, ενώ ερχόταν το τρένο.

πατρα-τρενο-τροχαιο

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση με το τρένο να έχει κλείσει την οδική κυκλοφορία, ενώ άμεσα κλήθηκε η ΕΛΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share