Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Μπαμ» Γιάννη Καλλιάνου στο φινάλε του Μαΐου: «Μη σας ξεγελά αυτό που βλέπετε - Προσοχή στο φαινόμενο...»

Αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου για τις επόμενες μέρες

28 Μαΐου 2023 11:38
«Μπαμ» Γιάννη Καλλιάνου στο φινάλε του Μαΐου: «Μη σας ξεγελά αυτό που βλέπετε - Προσοχή στο φαινόμενο...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Καλλιάνος για ακόμη μία φορά στα του καιρού, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Mega.

Ο γνωστός μετεωρολόγος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκηνικό αστάθειας που θα εξακολουθήσει να επιμένει πάνω από τη χώρα, δίνοντας βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, αλλά και αρκετή ζέστη, με 30αρια να μας έρχονται από βδομάδα.

Σε ερώτηση πάντως που του έγινε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δε θέλησε να απαντήσει ακόμη με σιγουριά, καθώς απέχουμε μια βδομάδα από αυτό και δε μπορούν γίνουν ακόμη με μεγάλη ακρίβεια προβλέψεις. Την ίδια ώρα βέβαια, είχαμε «κόκκινο συναγερμό» από το meteo - Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

Καιρική «εμμονή» βλέπει ο Τάσος Αρνιακός: «Λες και είναι Οκτώβρης μέχρι και...»

Καιρός: «Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο. Δροσερός θα είναι, δροσιά συνεπάγεται και βροχή και χαλάζι, χρειάζονται να ληφθούν μέτρα προστασίας της παραγωγής», είναι η ξεκάθαρη προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για τις συνθήκες που πρέπει να αναμένουμε το επόμενο διάστημα στη χώρα μας.

Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 στο βίντεο:

Γερό «ράπισμα» Χριστίνας Σούζη: «Έρχεται από βδομάδα και προβληματίζει έντονα...»

Καιρός: Σε ακόμη μία προειδοποίηση για τα φαινόμενα που πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες προχώρησε η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην έντονη αστάθεια που θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και θα επιφέρει βροχές, καταιγίδες και αρκετή ακόμη αφρικανική σκόνη πάνω από τη χώρα. Παρά τη μικρή ανατροπή που φαίνεται να υπάρχει στα ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/5) που ήδη διανύουμε, από Δευτέρα θα έχουμε επαναφορά του σκηνικού κακοκαιρίας.

Όπως όλοι βλέπουμε γύρω μας, δεν έπεσε και πολύ έξω, ενώ οι μετεωρολόγοι ήδη προειδοποιούν για... παράταση του φθινοπώρου που βιώνουμε τελευταία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share