Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κόρινθο: 30χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό

Μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Κιάτου και από εκεί στο νοσοκομείο Κορίνθου

27 Μαΐου 2023 13:46
Συναγερμός στην Κόρινθο: 30χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας 30 ετών παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του προαστιακού της γραμμής Αθήνα - Κιάτο, ο οποίος κινούνταν εντός της γραμμής, αργά το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαΐου στις Κρήνες Κορινθίας.

Δείτε επίσης: Ατελείωτη ταλαιπωρία και κατάντια: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης ο προαστιακός - Δεν μπορούσαν να κατέβουν οι επιβάτες (photos)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας korinthostv, ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Βραχατίου και Σικυωνίων. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες Κορινθίας.

Συναγερμός στην Κόρινθο: 30χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το καλοκαίρι του 2020 είχε παρασυρθεί από αμαξοστοιχία του προαστιακού ένας 20χρονος.

«Τα παπούτσια είναι ό,τι απέμεινε από το νεκρό παιδί μου!» - "Ράγισε" καρδιές η μητέρα του 37χρονου Γιώργου που "χάθηκε" σε τροχαίο

Στιγμές μεγάλης έντασης υπήρξαν την Πέμπτη, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης με το τροχαίο που είχε σημειωθεί στην οδό Σενετάκη το 2018 και θύμα τον δάσκαλο οδήγησης, Γιώργο Ξυδάκη. Μάλιστα, η δίκη χρειάστηκε και να διακοπεί για λίγο. Παράλληλα, μία τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη στην Πάτρα, όταν ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του στην Ελ. Βενιζέλου.

"Ράγισε" καρδιές η μητέρα του 37χρονου Γιώργου που "χάθηκε" σε τροχαίο

Η τραγική μητέρα έβγαλε από την τσάντα της τα παπούτσια του νεκρού παιδιού της. «Αυτά είναι ό,τι μου απέμεινε»!, φώναζε κλαίγοντας. Η δίκη διεκόπη για τις 16 Ιουνίου. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Ένας εκ των κατηγορουμένων άρχισε να ουρλιάζει "είμαι αθώος"

Την ίδια ώρα, ένας εκ των κατηγορουμένων άρχισε να ουρλιάζει “είμαι αθώος”! Μάλιστα, οι φωνές του ακούστηκαν σε όλη τη λεωφόρο Δικαιοσύνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι που περνούσαν από κάτω έστρεφαν προς τα πάνω το κεφάλι τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται τέσσερις Κρητικοί – οι δύο αδέρφια – με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από συγκλίνουσα αμέλεια και εγκατάλειψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου, δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να αναζητά την αλήθεια στο όνομα της δικαίωσης της μνήμης του 37χρονου.

Η οικογένεια του Γ. Ξυδάκη πιστεύει ότι υπήρξε εμπλοκή δεύτερου οχήματος και ότι το παιδί τους εγκαταλείφθηκε αβοήθητο στο χαντάκι.

Ταυτόχρονα, καταγγέλλουν, ότι «στήθηκε» ένα σκηνικό από τους κατηγορούμενους ώστε να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να αποποιηθούν τις ευθύνες τους αναφορικά με την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι από την πλευρά τους αρνούνται κάθε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share