Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Γερό «ράπισμα» Χριστίνας Σούζη: «Έρχεται από βδομάδα και προβληματίζει έντονα...»

Η μετεωρολόγος προειδοποίησε για όσα πρέπει να αναμένουμε από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας

27 Μαΐου 2023 13:10
Γερό «ράπισμα» Χριστίνας Σούζη: «Έρχεται από βδομάδα και προβληματίζει έντονα...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Καιρός: Σε ακόμη μία προειδοποίηση για τα φαινόμενα που πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες προχώρησε η Χριστίνα Σούζη, μέσα από το δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος αναφέρθηκε στην έντονη αστάθεια που θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν και θα επιφέρει βροχές, καταιγίδες και αρκετή ακόμη αφρικανική σκόνη πάνω από τη χώρα. Παρά τη μικρή ανατροπή που φαίνεται να υπάρχει στα ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο (27-28/5) που ήδη διανύουμε, από Δευτέρα θα έχουμε επαναφορά του σκηνικού κακοκαιρίας.

Όπως όλοι βλέπουμε γύρω μας, δεν έπεσε και πολύ έξω, ενώ οι μετεωρολόγοι ήδη προειδοποιούν για... παράταση του φθινοπώρου που βιώνουμε τελευταία.

«Άκυρο» το καλοκαίρι από τα Μερομήνια: «Ο καιρός τρελάθηκε! Βροχές και κρύο μέχρι...»

Ο Θεοφάνης Χατζηγρίβας έδωσε στη δημοσιότητα την ανάλυσή του για τα Μερομήνια έως και τον Αύγουστο του 2023. Όπως εκτιμά, πολλά κρύα και χιόνια θα παρατηρούνται μέχρι και να βγει ο Μάιος. Θα είναι, ομολογουμένως, αρκετά εντυπωσιακή η διάρκεια του χειμώνα.

Δείτε το δεύτερο μέρος της ανάλυσης του Θεοφάνη Χατζηγρίβα με τα Μερομήνια έως και τον Αύγουστο 2023:

Σήμα κινδύνου από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Δε γλιτώνουμε - Από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη...»

Στο ίδιο μήκος κύματος με όλους τους συναδέλφους του στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας κινήθηκε ο Γιάννης Καλλιάνος, αναφορικά με τον καιρό του Σαββατοκύριακου (27-28/5) που βρίσκεται μπροστά μας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος επεσήμανε για πολλοστή φορά πως δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες ότι έχει έρθει το καλοκαίρι, καθώς επιμένουν τα φαινόμενα αστάθειας, με βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη. Τόσο το Σάββατο, όσο και η Κυριακή θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό το νερό που θα πέσει σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, ωστόσο ευτυχώς οι βροχοπτώσεις θα εξασθενούν από το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share