Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόρτο Ράφτη: Συγκινεί ο γιος του 58χρονου που παρασύρθηκε από αγροτικό σε γκαράζ πολυκατοικίας

Σε κατάσταση σοκ η 59χρονη γυναίκα που οδηγούσε το αγροτικό και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα

26 Μαΐου 2023 08:50
Πόρτο Ράφτη: Συγκινεί ο γιος του 58χρονου που παρασύρθηκε από αγροτικό σε γκαράζ πολυκατοικίας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικο στο Πόρτο Ράφτη το δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη όταν ένας 58χρονος παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο ενώ έκανε απολύμανση σε γκαράζ πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής εικόνα για το δυστύχημα, ο 58χρονος βρισκόταν πίσω από ένα φρεάτιο και έκανε απολύμανση όταν μια 59χρονη γυναίκα μπήκε στο γκαράζ με το αγροτικό που οδηγούσε, δεν τον αντιλήφθηκε και τον παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.

Όπως μετέδωσε το STAR η γυναίκα μετά το δυστύχημα ήταν σε κατάσταση σοκ και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και συνέβη η τραγωδία. Κατέβηκα από το αμάξι και δεν πίστευα αυτό που έγινε».

Για να απεγκλωβιστεί, μάλιστα, η σορός του 58χρονου χρειάστηκε να σηκωθεί το αγροτικό αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε σφηνώσει το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα.

Πόρτο Ράφτη θάνατος
Το αγροτικό που παρέσυρε τον 58χρονο στο Πόρτο Ράφτη

Συγκινεί ο γιος του

Την ίδια ώρα ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο δημόσιος αποχαιρετισμός στον άτυχο 58χρονο από τον γιο του ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook γράφει για τον πατέρα του:

«Μπαμπά μου, ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος. Ο καλύτερος μου φίλος. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να σου μοιάσω στο ελάχιστο σαν άνθρωπος και σαν πατέρας. Ήσουν το στήριγμά μας. Σε ευχαριστούμε για όλα! Θα σε τιμάω πάντα μέσα από τις πράξεις μου. Καλό παράδεισο, γιατί σίγουρα εκεί ανήκεις ψαρά μου».

Πόρτο Ράφτη: Συγκινεί ο γιος του 58χρονου που παρασύρθηκε από αγροτικό σε γκαράζ πολυκατοικίας

Η 59χρονη οδηγός του αγροτικού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share