Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Φρίκη με νέο περιστατικό bullying: 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου

Αδιανόητες αποκαλύψεις

25 Μαΐου 2023 18:55
Φρίκη με νέο περιστατικό bullying: 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου
Από Ανθή Κουρεντζή

Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απέναντι σε 7χρονη μαθήτρια, που όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της. Με την ευκαιρία, δείτε την on air συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 7χρονη, που φοιτεί στην Α’ τάξη Δημοτικού σε σχολείο στα βόρεια προάστια της Αττικής, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη από συμμαθήτριές της στις τουαλέτες του σχολείου.

«Όχι εδώ, θα σας πω στο σπίτι…»

Το πιο εξοργιστικό στην υπόθεση, είναι πως οι γονείς του κοριτσιού ενημερώθηκαν για το περιστατικό από την ίδια την 7χρονη, ενώ το σχολείο δήλωνε άγνοια. «Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», είπε ο πατέρας της 7χρονης στην εκπομπή «LiveNews».

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί. Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει» πρόσθεσε.

Όπως τονίζει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δεν θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι». «Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο» συμπλήρωσε.

«Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες»

«Τώρα κινούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share