Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έκανε κομμάτια το παιδί μου! Όταν μου είπε ο γιατρός πως ήταν κατεστραμμένο το 100% του εγκεφάλου της, του είπα...» - "Λύγισε" ο πατέρας της 21χρονης Έμμας (Video)

«Κάθε μέρα πονάς, κάθε μέρα σφίγγεται η καρδιά σου. Προσπαθείς να βρεις νόημα να συνεχίσεις. Δε ζεις, απλά επιβιώνεις»

24 Μαΐου 2023 09:24
«Έκανε κομμάτια το παιδί μου! Όταν μου είπε ο γιατρός πως ήταν κατεστραμμένο το 100% του εγκεφάλου της, του είπα...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

"Λύγισε" ο πατέρας της Έμμας, μιλώντας για την απώλεια της 21χρονης κόρης του που "χάθηκε" σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και με τον θάνατό της χάρισε ζωή σε 6 ανθρώπους.

Περιγράφει καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά και τον τρόπο που έμαθε για το δυστυχημα, τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας αλλά και τη γενναία απόφαση της Εμμας να προσφέρει ζωή δίνοντας χαρά σε άλλες οικογένειες.

«Έκανε κομμάτια το παιδί μου! Όταν μου είπε ο γιατρός πως ήταν κατεστραμμένο το 100% του εγκεφάλου της, του είπα...»

«Πρόκειται για ένα μαρτύριο. Δεν μπορείς να ξεχάσεις το παιδί σου. Κάθε μέρα πονάς, κάθε μέρα σφίγγεται η καρδιά σου. Προσπαθείς να βρεις νόημα να συνεχίσεις. Δε ζεις, απλά επιβιώνεις. Αναρωτιέμαι: Αύριο μεθαύριο θα ζήσω τις χαρές του άλλου παιδιού μου. Πώς θα το ζήσω; Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Της μιλάω από το πρωί που θα ξυπνήσω, μέχρι το βράδυ πριν κοιμηθώ», τονίζει μεταξύ άλλων στην συγκλονιστική του εξομολόγηση.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Έμμας στη λήπτρια καρδιάς: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί - Είναι διπλά τυχερή» (Video)

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης Έμμας, που έχασε τη ζωή της αφότου ο 26χρονος τη χτύπησε και την εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως από αυτόπτη μάρτυρα για τις στιγμές της παράσυρσης της άτυχης κοπέλας.

Η οικογένεια της νεαρής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και, όπως έχει γίνει γνωστό, η καρδιά της 21χρονης χτυπά πλέον σε μια 40χρονη μητέρα, που ήταν στο τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας.

Η μητέρα της Έμμας συγκλονίζει με το μήνυμα που στέλνει μέσω του Open στη 40χρονη γυναίκα: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

«Θα ήθελα να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα, αν θα το επιθυμούσε και αυτή, να την αγκαλιάσω όπως αγκάλιαζα το παιδί μου» συγκινεί η μητέρα της 21χρονης Έμμας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share