Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από δικαστική ψυχολόγο - «Η μητέρα εκφράζει ανακρίβειες - Έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών» (video)

Η αποκάλυψη για την μητέρα της Πάτρας

22 Μαΐου 2023 17:03
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από δικαστική ψυχολόγο - «Η μητέρα εκφράζει ανακρίβειες - Έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών» (video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Ε. Παπαγεωργίου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, δικαστική ψυχολόγος με εξειδίκευση στη φωνητική ανάλυση και συγγραφέας, αναλύει το προφίλ της κατηγορουμένης μητέρας από την Πάτρα με βάση τη φωνή της. Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η καθηγήτρια πανεπιστημίου αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο “Πάτρα Case – τίποτα δεν είναι ανεξήγητο – η φωνή πίσω από τα λόγια”. Υπενθυμίζεται, ότι η κατηγορούμενη έχει ξεκινήσει αγωγή 30.000 ευρώ για την υπόθεση της Ίριδας.

Όπως είπε, έγραψε το βιβλίο για τη συγκλονιστική υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα με αφορμή τη συνέντευξη των δύο γονέων που έδωσαν στον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ίδια έκανε κατευθείαν φωνητική ανάλυση στα όσα έλεγε η μητέρα: “Κατέληξα σε ένα απόσπασμα πολύ συγκεκριμένο. Όταν η μητέρα ρωτήθηκε για το αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της απαντάει με μία μακροσκελή χαρακτηριστική παράγραφο. Η κατηγορούμενη απάντησε: “Θα απαντήσω μόνο και μόνο γιατί έχουν πει πολλά και μετά γυρίζει όλη τη συζήτηση στον εαυτό της. Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει εγώ και τι περνάω εγώ τόσο καιρό”. Αναφέρεται στα παιδιά σαν να είναι κάτι απομακρυσμένο και στο σπίτι.

Πηγαίνει την απάντηση σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση δεν απαντάει αρνητικά ή καταφατικά, αυτό δεν το παίρνουμε ποτέ , στρέφει όλη την προσοχή προς τον εαυτό της και τελικά δεν παίρνουμε μία απάντηση” αναφέρει η κ. Παπαγεωργίου.

Η ψυχολόγος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια όπως είπε την συγκεκριμένη παράγραφο και καταλήγει στο γενικό συμπέρασμα ότι “Η μητέρα εκφράζει ανακρίβειες , δεν εκφράζεται ειλικρινώς , υπάρχει μεγάλη διαφορά στην έκφραση αντικειμενικών και υποκειμενικών γεγονότων. Έχει κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών της ,το ποια είναι αυτή πρέπει να το βρουν οι αρχές” κατέληξε η καθηγήτρια πανεπιστημίου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Χρειάζεται τη βοήθειά μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε!» - Ποια είναι η δημοσιογράφος που στέκεται στο πλευρό του Μπάμπη - Στηρίζει και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: Στο μικροσκόπιο των μέσων ενημέρωσης μπαίνουν σταδιακά οι άνθρωποι που θα καταθέσουν υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της 21χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι τα 3 επιχειρήματα που θα ισχυριστεί στην δίκη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την «εν βρασμώ» δολοφονία της Καρολάιν

Ποια είναι η δημοσιογράφος που στέκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η ίδια δηλώνει ερευνήτρια - δημοσιογράφος, μοντέλο, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, πολιτική επιστήμονας, ενώ φέρεται να απασχολείται και ως αεροσυνοδός.

Στη μακρά λίστα επαγγελμάτων, η 34χρονη δηλώνει επίσης κόρη μοντέλου και απόγονος οικογένειας «Ουκρανών λόρδων», ιδρύτρια ανθρωπιστικής ΜΚΟ για το περιβάλλον και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα, έχει αυτοχαρακτηριστεί ως η «πριγκίπισσα της ζάχαρης», αφού όπως λέει, η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

«Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη. Είναι ένας άνθρωπος που αν τελικά αποδεχτεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη περισσότερο από ποτέ διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος”, υποστήριζε στις αναρτήσεις της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share