Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί ο Τάσος Μητρόπουλος: «Να μην ντρέπονται οι γονείς ΑμεΑ, να βγαίνουν με τα παιδιά τους» (Video)

H Νένα Χρονοπούλου και ο γιος τους Χρήστος σε μια τρυφερή συνέντευξη

21 Μαΐου 2023 14:52
Συγκινεί ο Τάσος Μητρόπουλος: «Να μην ντρέπονται οι γονείς ΑμεΑ, να βγαίνουν με τα παιδιά τους» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, η Νένα Χρονοπούλου, ο Τάσος Μητρόπουλος και ο μονάκριβος γιος τους, ο 18χρονος Χρήστος! Παράλληλα, η Νένα Χρονοπούλου παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που αναφέρθηκε στο παιδί της.

Συγκινεί ο Τάσος Μητρόπουλος: «Να μην ντρέπονται οι γονείς ΑμεΑ...»

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό αλήθειες ψυχής αλλά και ένα όνειρο τους που έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Τάσος Μητρόπουλος μάλιστα μεταξύ άλλων παρότρυνε τους γονείς παιδιών ΑΜΕΑ να βγάζουν βόλτα τα παιδιά τους.

«Να μην ντρέπονται οι γονείς ΑμεΑ, να βγαίνουν με τα παιδιά τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο Χρήστος είναι 18 ετών! Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος» - Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην απόφαση της να ανοίξει χωριό που θα φιλοξενεί παιδιά με αναπηρία. Δεν δίστασε επίσης να μιλήσει με τρυφερά λόγια τόσο για το σύζυγό της, όσο και για τον γιο της που είναι η αδυναμία της.

Εξομολογήθηκε λοιπόν πως είναι η ζωή με το γιο της που πλέον είναι 18 ετών, αλλά και την σχέση που έχει με τον σύζυγό της ο οποίος της στέκεται βράχος.

Τα συγκινητικά λόγια της Νένας Χρονοπούλου

«Το όνειρό μου είναι να είναι ο Χρήστος καλά. Να μπορεί να είναι ένα αυτόνομο άτομο. Αυτό είναι μια προσπάθεια ζωής που δεν σταματάμε, ένας αγώνας. Όνειρο μου είναι όταν θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το χωριουδάκι που θα έχει πολλά παιδιά με αναπηρία, χωρισμένα. Το σπιτάκι του του συνδρόμου down, το σπιτάκι του αυτισμού... Το ένα χωριό με πολλά σπιτάκια, εξειδικευμένα. Εκεί μέσα φαντάζομαι πώς ο Χρήστος και τα άλλα παιδάκια εφόσον θα εκπαιδεύονται στις καθημερινές δεξιότητες θα μπορούν να έχουν μια λαμπρή εξέλιξη», ανέφερε αρχικά για το μεγάλο όνειρο που έχει.

Ενώ δήλωσε πως: «Θεωρώ ότι όπως υπάρχει η γιορτή της μαμάς, πρέπει να υπάρχει και η γιορτή της μητέρας παιδιού με αναπηρία. Και όπως επίσης υπάρχει η γιορτή του μπαμπά, έτσι πρέπει να υπάρχει και η γιορτή του μπαμπά με αναπηρία. Τίποτε λιγότερο!».

Στην συνέχεια διευκρίνισε ότι: «Δεν σηκώνω σταυρό, είναι δύσκολο αλλά είναι για τους άλλους όπως το βλέπουν ότι είναι σταυρός. Για εμάς είναι τρόπος ζωής! Είναι διαφορετικό είδος μητέρας, είναι άλλος ο τρόπος ζωής της, ο καημός της, η αγωνία της. Είναι μια μάνα που δεν κοιμάται ποτέ»

Για τον γιο της μίλησε με πολύ όμορφα λόγια: «Ο Χρήστος είναι 18,5 ετών. Έχω να νιώσω ανεμελιά από τότε που ήμουν έγκυος γιατί πέρασα όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι, όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί είμαι με ένα παιδί που συνεννοούμαστε . Θέλει και ο Χρήστος να αρραβωνιαστεί. Όταν βλέπει γυναίκα “του γυρίζει το μάτι”. Πηγαίνει σε όλες τις κυρίες και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας, συνεχίζει και πηγαίνει σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που γελάει πάρα πολύ και του αρέσουν πολύ οι γυναίκες».

Η σχέση με τον σύζυγό της και τον γιο της: «Ο Τάσος είναι ο μπαμπάς του Χρήστου από επιλογή και αυτό νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να σταθεί δίπλα στο παιδί σου τι πάει να πει; ότι σε αγαπάει πολύ, αγαπάει το πλάσμα το δικό σου και γίνεται αυτόματα και δικό του. Αισθάνεσαι τη σιγουριά ότι δεν εγκαταλείπει».

Πως κατάφεραν να είναι μαζί τόσα χρόνια: «Κάθε βράδυ τον δένω με σχοινιά, του βάζω και λουκέτα και που να πάει. Κρατηθήκαμε γιατί υπάρχει ειλικρίνεια ακόμη και στους καβγάδες μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share