Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Καβάλα: Βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση - Απέκτησε δύο παιδιά μαζί της

Συνελήφθη ο 52χρονος

19 Μαΐου 2023 11:23
Φρίκη στην Καβάλα: Βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση - Απέκτησε δύο παιδιά μαζί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καβάλα: Σοκάρει η σύλληψη ενός 52χρονου πατέρα, ο οποίος βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών.

Δείτε επίσης: Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: «"Κόλλησε" κουζινομάχαιρο στον λαιμό μου, με έγδυσε και με ανάγκασε να του κάνει στοματικο σ@ξ» - 42χρονος βίασε 17χρονη και την έβγαζε φωτογραφίες

Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη σε χωριό της Θράκης, και τον συνέλαβαν.

Ο 52χρονος ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος το νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Φρίκη στην Καβάλα: Βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση - Απέκτησε δύο παιδιά μαζί της

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη σε 40χρονο που έριχνε σε λήθαργο τα παιδιά της συντρόφου του και τα βίαζε

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 40χρονος που κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά στα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του και όταν εκείνα έπεφταν σε «λήθαργο», ασελγούσε πάνω τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πράξεις τελέστηκαν το 2012 στην Ημαθία, με τα δύο αδελφάκια να είναι τότε 5 και 6 ετών. Χρειάστηκε όμως να περάσουν τρία χρόνια για να αποκαλυφθεί η υπόθεση και συγκεκριμένα όταν τα ανήλικα (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής.

Ο κατηγορούμενος δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιους δικηγόρους. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αποφάσισε να του χορηγήσει το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, με συνέπεια να μειωθεί η ποινή από 50 χρόνια κάθειρξη (πρωτόδικα) σε 12. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 50χρονος θεωρείται φυγόποινος.

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη σε 40χρονο που έριχνε σε λήθαργο τα παιδιά της συντρόφου του και τα βίαζε

Από το ραντεβού στην παιδική χαρά στο... βιασμό! «Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με ανάγκασε σε στοματικο έρωτα!» - Φρικιαστική περιγραφή 15χρονης που έπεσε θύμα από 17χρονο

Από το ραντεβού στην παιδική χαρά στο βιασμό! Η 15χρονη που έφθασε με κλάματα σε αστυνομικό τμήμα της Κοζάνης περιέγραψε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο πίσω από εκκλησία.

Το κορίτσι γνώρισε τον δράστη μέσω Instagram τον περασμένο Σεπτέμβριο και άρχισαν να επικοινωνούν. Η επικοινωνία μήνα με τον μήνα γινόταν όλο και πιο συχνή και η 15χρονη συμφώνησε να συναντηθούν το περασμένο Σάββατο σε παιδική χαρά.

Διαβάστε επίσης: «Αυτές τις πράξεις μου ζητούσε να τις κάνω κάθε ημέρα! Πάγωσα και άρχισα να κλαίω, παρά τις αντιδράσεις μου προχώρησε σε...» - 43χρονος ναυτικός "ψάρευε" ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου

Η συνάντηση έγινε και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν. Η ώρα περνούσε και το κορίτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του με τον 17χρονο να προθυμοποιείται να τη συνοδεύσει.

«Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με ανάγκασε σε στοματικο έρωτα»

Ξαφνικά και ενώ κατέβαιναν την περιοχή μεγάλης εκκλησίας της περιοχής, την οδήγησε στην πίσω αυλή του ναού και την κάθισε με τη βία στο έδαφος. Αρχικά ξεκούμπωσε το παντελόνι του και την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα... Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εφιαλτική για το κορίτσι.

«Ξεκούμπωσε το δικό μου παντελόνι με τη βία... Προσπάθησα να ξεφύγω, να αντισταθώ αλλά ήταν αδύνατο. Του έλεγα σταμάτα και δεν σταματούσε...» είπε στους αστυνομικούς.

15χρονη έπεσε θύμα βιασμού από 17χρονο

Ο 17χρονος σύμφωνα με την καταγγελία βίασε το κορίτσι που δεν σταματούσε να κλαίει. Η 15χρονη χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγε στην αστυνομία αμέσως και κατήγγειλε τον νεαρό ο οποίος και συνελήφθη. Παράλληλα το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ τα ρούχα της στάλθηκαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση και κυρίως για την ανίχνευση του dna του 17χρονου, όπως αποκαλύπτει το zougla.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share