Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 52χρονου αστυνομικού: «Του είπε κάτι και ο γιος μου στενοχωρήθηκε πολύ...» (Video)

Το κινητό του το είχε αφήσει στο σπίτι ενώ είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο!

16 Μαΐου 2023 14:38
Θρίλερ με την εξαφάνιση του 52χρονου αστυνομικού: «Του είπε κάτι και ο γιος μου στενοχωρήθηκε πολύ...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 52χρονου αστυνομικού από τα Ιωάννινα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Παράλληλα, καθημερινό δράμα ζει η οικογένεια της Αρτέμιδας Βασίλη που έχει εξαφανιστεί εδώ και δυόμιση χρόνια από το Κορωπί.

Ο Λάμπρος Παπαδόπουλος υπηρετεί σε τμήμα συνοριακής φύλαξης του νομού ιωαννίνων και όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν συνεπή και τυπικό στην υπηρεσία του άνθρωπο.

Ο ίδιος έφυγε από το σπίτι του την Παρασκευή προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ μαζί του είχε ένα σακίδιο πλάτης και το κινητό του το είχε αφήσει στο σπίτι ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε η μητέρα του που αγωνιά για το που μπορεί να βρίσκεται ο γιος της.

Εξαφάνιση Άρτεμις στο Κορωπί: «Φορούσε σκούφο και είχε αλλάξει το μαλλί της! Ήταν μαζί με...» - Μαρτυρία "φωτιά" για την 19χρονη

Εξαφάνιση Άρτεμις στο Κορωπί: Ραγδαίες αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Αρτέμιδος Βασίλη, μετά και τις έρευνες που πραγματοποιούνται σε Αθήνα και Γκέτεμποργκ. Κραυγή αγωνίας από τους συγγενείς της νεαρής γυναίκας για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Ενώ, αυτός ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την 19χρονη!

Στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες η μάρτυρας που υποστηρίζει ότι είδε την Άρτεμις σε εμπορικό κέντρο στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η γυναίκα έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια της αγνοούμενης νεαρής κοπέλας δίνοντας σημαντικές λεπτομέρειες για την ολιγόλεπτη, όπως λέει, συνάντησή της με την Αρτέμιδα.

«Φορούσε σκούφο και είχε αλλάξει το μαλλί της. Ήταν μαζί με μία ακόμα γυναίκα και έναν άνδρα. Όταν τη ρώτησα αν είναι η Άρτεμις, η άλλη γυναίκα που ήταν μαζί, πήρε την τσάντα της και της είπε στα αλβανικά να φύγουν. Άκουσα καθαρά να την αποκαλεί “Έμι” και κατευθύνθηκαν γρήγορα προς το αυτοκίνητό τους το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω. Έκαναν αναστροφή και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, πρόλαβα να βγάλω το κινητό και να φωτογραφήσω το αυτοκίνητο και να συγκρατήσω τα τρία τελευταία νούμερα του σουηδικού αριθμού. Είμαι βέβαιη ότι είναι η Άρτεμις. Δεν γίνεται να υπάρχει τόση ομοιότητα και να την μπερδεύω…», δήλωσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών η μάρτυρας.

Νέα στοιχεία

Αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών δηλώνουν στο real.gr, οι συγγενείς της κοπέλας, καθώς όπως λένε δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι «ενδεχομένως να υπάρχουν νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην εξαφάνιση της Αρτέμιδος που θα τους κάνουν να χαμογελάσουν και πάλι».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμις, κ. Αναστάσιος Ντούγκας, με αγωνία επισημαίνει πως αναμένουν μέχρι και σήμερα να ελεγχθεί από την ελληνική αστυνομία το υλικό από τις κάμερες του εμπορικού κέντρου στη Σουηδία.

«Θεωρούμε ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος γιατί το οπτικοακουστικό υλικό έχει κατασχεθεί και έχουμε ζητήσει από το εμπορικό κέντρο να μην καταστραφεί. Από τις 14 Δεκεμβρίου όπου ταξιδέψαμε για τη Σουηδία, έχουν περάσει παραπάνω από δύο μήνες και παίζουμε πλέον με τις ημέρες για να μην χαθεί το υλικό. Όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει σταλεί στην Ελλάδα και φωνάζουμε ότι πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας με την σουηδική για να γίνει η απαραίτητη εξακρίβωση των στοιχείων», αναφέρει ο κ. Ντούγκας, στο real.gr και προσθέτει ότι συνεχίζονται οι έρευνες στη Σουηδία για τον εντοπισμό της Αρτέμιδος. «Αυτό είναι το σημαντικό… να συνεχιστούν οι έρευνες».

«Γολγοθάς»

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που χάθηκαν τα ίχνη της Αρτέμιδος που εάν ζει, σήμερα θα είναι 22 χρόνων. Η κοπέλα έχει ύψος 1.62 και εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020, όταν έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά της στο Κορωπί, λέγοντας ότι θα πήγαινε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά, κάτι που δεν έγινε, όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της είναι κλειστό. Μάλιστα, πενήντα λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν τη 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται µε κάποιον και στη συνέχεια να µπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας όλα αυτά τα χρόνια ζουν το δικό τους Γολγοθά και παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί και δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της, δηλώνουν βέβαιοι ότι η Άρτεμις είναι ζωντανή και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της και την οικογένειά της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share