Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε & Ελένη: Το ιδανικό δώρο που μπορεί να μην έχει περάσει από το μυαλό σου

Και με ευχαριστείτε αργότερα!

18 Μαΐου 2023 10:42
Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε & Ελένη: Το ιδανικό δώρο που μπορεί να μην έχει περάσει από το μυαλό σου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η γιορτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης πλησιάζει και το Athensmagazine.gr ήρθε η ώρα να σας προτείνει ένα μοναδικό δώρο, το οποίο κανείς δεν περιμένει ότι θα λάβει, αλλά σίγουρα θα τον εκπλήξει.

Θέλετε ένα δώρο που να μην έχει «επαναληφθεί» όσες φορές και το «Κωνσταντίνου και Ελένης στην τηλεόραση»; Τότε μάλλον είστε στο σωστό μέρος.

Κι επειδή σίγουρα πολλοί από εμάς θα φύγουμε στα χώρια μας για να ψηφίσουμε, υπάρχει πιθανότητα να βρούμε συγγενείς που γιορτάζουν και δεν πρέπει να πάμε με άδεια χέρια.

Έτσι και αλλιώς αρκεί ο προβληματισμός που έχουμε για το ποιο κόμμα θα ψηφίσουμε, δεν χρειάζεται να «σπάσουμε» το κεφάλι μας και για το δώρο.

Το συγκεκριμένο δώρο, εκτός του ότι βοηθάει την τσέπη μας, γιατί είναι μια οικονομική επιλογή, είναι επίσης και μια εναλλακτική λύση. Εναλλακτική γιατί πολύ πιθανόν κανείς άλλος δεν θα έχει σκεφτεί να προσφέρει κάτι παρόμοιο.

Εφόσον αυτές οι μέρες είναι του τρεξίματος και οι περισσότεροι προσπαθούν να τα προλάβουν όλα, μη έχοντας χρόνο για βόλτες στα μαγαζιά, τότε το δώρο που θα σας προτείνουμε είναι το ιδανικό! Άλλωστε ποιο άλλο δώρο κοστίζει 3 ευρώ και μπορεί να σου αποφέρει κέρδος μέχρι και 10.000 ευρώ; Μα φυσικά το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά»!

ΣΚΡΑΤΣ Χρόνια πολλά

Το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείτε στον Κωνσταντίνο και την Ελένη που γιορτάζουν 21 Μαΐου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τους λαχνούς σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες ακόμη και σε ψιλικατζίδικα.

Ξύνετε τα σημεία του λαχνού και αν βρείτε το «αστέρι» κερδίζετε το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζετε 10 ευρώ. Μάλιστα έχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε, καθώς 1 στα 2 ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κερδίζει, όπως γράφει πάνω και ο λαχνός.

Αν ωστόσο θέλετε να κάνετε το δώρο σας ακόμα πιο συναρπαστικό, μπορείτε να το συνοδεύσετε με έναν λαχνό ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» αντί για κάρτα. Αυτό μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία, καθώς υπάρχει ειδική περιοχή πάνω στο λαχνό για να γράψετε την αφιέρωση που επιθυμείτε.

ΣΚΡΑΤΣ

Αν πάλι δεν έχετε κανέναν που να γιορτάζει στις 21 Μαΐου, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε γιορτή, γενέθλια, επετείους και κάθε περίσταση.

Έτσι και αλλιώς με το ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» η ευχετήρια κάρτα μπορεί να αξίζει περισσότερο από το ίδιο το δώρο!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share