Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Μπουνάτσα» από την Χριστίνα Σούζη - Ξεκαθάρισε το τοπίο η μετεωρολόγος

Η αναλυτική πρόγνωση της μετεωρολόγου

12 Μαΐου 2023 10:35
«Μπουνάτσα» από την Χριστίνα Σούζη - Ξεκαθάρισε το τοπίο η μετεωρολόγος
Από Ανθή Κουρεντζή

Καιρός: Με αρκετά βελτιωμένο καιρό ξεκινά το Σαββατοκύριακο σε ολόκληρη την χώρα, σύμφωνα με την Χριστίνα Σούζη, ωστόσο δεν θα λείψουν τοπικές βροχές στα βόρεια τμήματα, οι οποίες σταδιακά θα υποχωρήσουν από τις απογευματινές ώρες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Την Κυριακή θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και το νεφελώδες σκηνικό θα περιοριστεί σημαντικά από όλες τις περιοχές, ενώ την Δευτέρα πάμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά προς το καλοκαίρι.

Η αναλυτικά πρόγνωση από την Χριστίνα Σούζη

Καιρικό «άδειασμα» από τα Μερομήνια - «Του Αγίου Πνεύματος θα έχουμε καιρό με...»

Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα τον υπόλοιπο Μάιο και Ιούνιο; Πως θα είναι ο καιρός του Αγίου Πνεύματος. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Μερομήνια: Καιρός Μαίου - Ιουνίου

Στα τέλη του Μαίου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές του καιρού. Τις περισσότερες μέρες θα έχει ηλιοφάνεια, ζεστός καιρός με ανέμους έως 4 Bf.

Ο Ιούνιος του 2023 θα μας έρθει με πρόσκαιρη κακοκαιρία. Του Αγίου Πνεύματος (05.06.2023) ο καιρός αναμένεται άστατος με λίγες βροχές και δυνατούς ανέμους.

Στα μέσα του Ιουνίου 2023 θα επιστρέψει η καλοκαιρία με άνοδο της θερμοκρασίας και ζέστη (…ώρα να ξεχυθούμε σε καφετέριες, παραλίες κλπ).

Ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος και σύμφωνα με τα καιρικά δεδομένα της εποχής. Θερμοκρασίες έως 29°C (ενδεχομένως να έχουμε και τους πρώτους καύσωνες του καλοκαιριού) και αέρηδες έως 4 Bf.

undefined

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share