Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο επειδή ήταν έγκυος!» - Σπαρακτικές αποκαλύψεις φίλου της οικογένειας (Video)

«Ο πατέρας δεν έδειξε ποτέ ότι αδιαφορεί»

11 Μαΐου 2023 10:49
Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο επειδή ήταν έγκυος!» - Σπαρακτικές αποκαλύψεις φίλου της οικογένειας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αδιανόητη είναι η τραγωδία στην Άρτα, όπου ένας πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό. Οι φίλοι της οικογένειας κάνουν λόγο για ένα αγαπημένο ζευγάρι που απέκτησαν με μεγάλη χαρά το παιδί τους. Οι γονείς είχαν παντρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο επειδή η γυναίκα έμεινε έγκυος.

Σπαρακτικές αποκαλύψεις φίλου της οικογένειας για το θάνατο του βρέφους στην Άρτα

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν και είναι νέοι γονείς που αγαπούσαν το παιδί και αγαπούν την οικογένεια. Πάσχιζαν για αυτό. Τώρα τι έγινε εκείνη την ώρα είναι ένα ανεξήγητο γεγονός που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Πρόκειται για μια ταπεινή οικογένεια της μητέρας που δεν έχει δώσε ποτέ αφορμή για το παραμικρό, συνεσταλμένη και με πολλή αγάπη μεταξύ τους. Αυτό έδειχνε και ο γαμπρός.

Δεν έδειξε ποτέ ότι αδιαφορεί… Είχα ακούσει ότι τώρα το καλοκαίρι θα βάφτιζαν το παιδάκι τους και θα έκαναν και θρησκευτικό γάμο, θα έκαναν δηλαδή γάμο – βάφτιση», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μανιφάβας, φίλος της οικογένειας, στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24.

Ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος την Τετάρτη μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας, «έχει πάθει σοκ» σύμφωνα με τον παππού του βρέφους.

«Δεν μπορεί ακόμα να… Έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου πήγαινε στη δουλειά του… Είχε πάρει μαζί του το μωρό για να το πάει στον παιδικό σταθμό. Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως, αλλά δεν ξέρω τι έγινε χθες και δεν το πήγε. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο, επειδή ήταν έγκυος η νύφη μου» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του 37χρονου.

«Έμεινε έγκυος με χαρά. Πρόκειται για δύο πολύ καλά παιδιά. Ευγενικοί, τυπικοί, ήταν χαρούμενοι με το παιδάκι, ο μπαμπάς είχε μεγάλη αδυναμία στο παιδί, μας έστελνε φωτογραφίες πώς μεγαλώνει» δήλωσε η επίσης φίλη στον Alpha.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share