Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κινέτα: Συρμός του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε βγάζοντας καπνούς!

Λίγο μόλις καιρό μετά την τραγωδία στα Τέμπη!

10 Μαΐου 2023 23:15
Συναγερμός στην Κινέτα: Συρμός του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε βγάζοντας καπνούς!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κινέτα και στο σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής, με τον Προαστιακό που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνας-Κιάτου να ακινητοποιείται, βγάζοντας καπνούς, λίγο καιρό αφού ξεκίνησαν με... υποσχέσεις για ασφάλεια ξανά τα δρομολόγια.

Ο συρμός κατέβασε τους παντογράφους, εκκενώθηκε και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Εν τω μεταξύ, ο συρμός ξεκίνησε με προβλήματα καθώς προηγήθηκε κι άλλο επεισόδιο με καπνούς στα Μέγαρα. Ακινητοποιήθηκε, απομονώθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και μετά από λίγη ώρα σταμάτησε να βγάζει καπνούς.

Ο Σταθμός των Μεγάρων είναι ανοιχτός σταθμός και διαθέτει Σταθμάρχη και Κλειδούχο, οι οποίοι έσπευσαν να συνδράμουν. Από τον ΟΣΕ κλήθηκε και εφεδρικός Σταθμάρχης.

Αφού σταμάτησε να βγάζει καπνούς δόθηκε εντολή να συνεχίσει το ταξίδι του και το πρόβλημα προέκυψε ξανά στον αμέσως επόμενο Σταθμό της Κινέτας.

Προαστιακός στην Κινέτα

Πρόβλημα με τον Προαστιακό στην Κινέτα

Αξίζει να σημειωθεί πως μεσολαβούν οι σήραγγες Κακιά Σκάλα 1 και Κακιά Σκάλα 2. Αν το περιστατικό συνέβαινε μέσα στις σήραγγες ποια θα ήταν τα αποτελέσματα, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς...

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάθε μέρα για μας είναι Μεγάλη Παρασκευή. Άδειασε η ζωή μας» - "Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του 28χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε η αδελφή του 28χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Οίκου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη. Ο Δημήτρης το μοιραίο βράδυ είχε τελειώσει την υπηρεσία του και ήταν επιβάτης, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του.

"Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του 28χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

«Κάθε μέρα για μας είναι πολύ δύσκολη. Προσπαθούμε να βρούμε το κουράγιο να παλέψουμε και η εντολή που μας έδωσαν οι νεκροί μας είναι να μην αφήσουμε τίποτα να ξεχαστεί. Για μας δε συνηθίζεται αυτή η καθημερινότητα.

Για τη μαμά μου, για τη μαμά, για τη θεία, για το γιο δεν είναι απλά μια άλλη μέρα. Είναι μια μέρα που προσπαθούμε να τη βγάλουμε, είναι Μεγάλη Παρασκευή η μέρα. Έχει αδειάσει η ζωή μας. Ήμασταν πολύ δεμένοι με τον αδελφό μου», τονίζει φανερά συγκινημένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share