Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν έχω μπει ακόμα στο δωμάτιο της! Δεν της έκανα την τελευταία αγκαλιά...» - "Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της 20χρονης Μάρθης (Video)

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως...»

10 Μαΐου 2023 14:30
Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν έχω μπει ακόμα στο δωμάτιο της! Δεν της έκανα την τελευταία αγκαλιά...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποίησαν συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, στο οποίο και έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι. Οι δικοί τους άνθρωποι ζητούν δικαίωση στη μνήμη τους.

Ανάμεσα στους νεκρούς και η 20χρονη Μάρθη, η κόρη της παιδιάτρου Μαρίας Καρυστινού που άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη.

"Τσακίζει" κόκαλα η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που "χάθηκε" στα Τέμπη

«Δεν έχω μπει ακόμα στο δωμάτι του παιδιού μου… Ήμουν στο ιατρείο, με πήρε στις 7 και δεν μπορούσα να απαντήσω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι γι’ αυτό!», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάθε μέρα για μας είναι Μεγάλη Παρασκευή. Άδειασε η ζωή μας» - "Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του 28χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στα Τέμπη: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε η αδελφή του 28χρονου μηχανοδηγού Δημήτρη Οίκου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη. Ο Δημήτρης το μοιραίο βράδυ είχε τελειώσει την υπηρεσία του και ήταν επιβάτης, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του. Επίσης, συγκινεί ο παππούς του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου που σκοτώθηκε στη μοιραία σύγκρουση.

"Ραγίζει" καρδιές η αδελφή του 28χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

«Κάθε μέρα για μας είναι πολύ δύσκολη. Προσπαθούμε να βρούμε το κουράγιο να παλέψουμε και η εντολή που μας έδωσαν οι νεκροί μας είναι να μην αφήσουμε τίποτα να ξεχαστεί. Για μας δε συνηθίζεται αυτή η καθημερινότητα.

Για τη μαμά μου, για τη μαμά, για τη θεία, για το γιο δεν είναι απλά μια άλλη μέρα. Είναι μια μέρα που προσπαθούμε να τη βγάλουμε, είναι Μεγάλη Παρασκευή η μέρα. Έχει αδειάσει η ζωή μας. Ήμασταν πολύ δεμένοι με τον αδελφό μου», τονίζει φανερά συγκινημένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share