Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια συμπλοκή στο Μοναστηράκι: 16χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος

9 Μαΐου 2023 08:23
Άγρια συμπλοκή στο Μοναστηράκι: 16χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια συμπλοκή με θύμα έναν 16χρονο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μοναστηρακίου, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Δείτε επίσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που μαχαίρωσαν στην Ακρόπολη: 50% πιθανότητες έδωσαν οι γιατροί - «Ζει από θαύμα, όταν άνοιξε τα μάτια του είπε "μαμά συγγνώμη"» (video)

Ήταν λίγο μετά τα 21:00, όταν μια ομάδα ενεπλάκη σε λεκτικό -αρχικά- καυγά. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα ξέφυγαν και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας εξ αυτών στην κοιλιακή χώρα και να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ προς το παρόν έχουν συλληφθεί δύο άτομα.

Τον 16χρονο τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε με 30 μαχαιριές 63χρονο - Νόμιζε ότι είχε σχέση με τη γυναίκα του

Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 63χρονο στην Κάτω Αχαΐα. Ο δράστης είναι συνομήλικος με το θύμα και το περιστατικό σημειώθηκε μετά από συμπλοκή σε χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news, δράστης και θύμα που είναι Ρομά συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης φέρεται πως είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Μετά από συμπλοκή, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά το έγκλημα ο δράστης εξαφανίστηκε, ωστόσο ύστερα από μεθοδική έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθη κοντά στην περιοχή. Ο δράστης είχε αλλάξει ρούχα αφού εκείνα που φορούσε είχαν πάνω αίμα, ενώ έχει βρεθεί και το μαχαίρι του εγκλήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share