Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον αιφνίδιο θάνατο βρέφους το πρωί του Σαββάτου

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

7 Μαΐου 2023 17:18
Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία για τον αιφνίδιο θάνατο βρέφους το πρωί του Σαββάτου
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/5) η νεκροψία - νεκροτομή στο βρέφος που βρέθηκε νεκρό το Σάββατο, στην περιοχή Κρυονέρι της Καβάλας.

Η ιατροδικαστής Κομοτηνή Αικατερίνη Αποστολίδη στην έκθεσή της κάνει λόγο για πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή, σύμφωνα με δημοσίευμα του proininews.gr.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα αποτελέσματα ιστολογικών - τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα γίνουν γνωστά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το μωρό εντόπισε νεκρό δίπλα στη μητέρα του ο παππούς του το Σάββατο στις 08Q00. Όπως μετέδωσε το STAR Βορείου Ελλάδος ήταν καλυμμένο με αίματα, ενώ το κρατούσε η μητέρα του στην αγκαλιά, που δεν είχε καταλάβει ότι έχει πεθάνει. Νωρίτερα, το είχε ταΐσει.

Διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8Q40, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα το 20 ημερών αγοράκι.

Καβάλα: Νεκρή 82χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα το βράδυ του Μ. Σαββάτου με θύμα μία 82χρονη.

Γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο στην Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου και πέθανε μία 76χρονη

undefined

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η ηλικιωμένη συνοδηγός του πρώτου οχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share