Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Καβάλα: Βρέφος 20 ημερών διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

6 Μαΐου 2023 19:24
Τραγωδία στην Καβάλα: Βρέφος 20 ημερών διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος 20 ημερών στο Κρυονέρι Καβάλας. Σύμφωνα με το star Βορείου Ελλάδος, το μωράκι βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα και δίπλα από τη μαμά του ο παππούς και η γιαγιά. Υπενθυμίζεται, ότι έφυγε από τη ζωή η εικαστικός Σοφία Βάρη.

Το βρέφος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στις 8.40, στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η γιαγιά του παιδιού περιέγραψε τι συνέβη μέχρι που το βρέφος βρέθηκε νεκρό και την προβληματική σχέση της μητέρας του βρέφους με τον πατέρα του. Όπως λέει, η μητέρα του το πήρε να το ταΐσει και στη συνέχεια το βρήκε στην καλαθούνα με αίματα και ενημέρωσε τους γονείς της.

Το Αστυνομικό Τμήμα Κρηνίδων έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, που θα διενεργηθεί.

Σοκ στα Τρίκαλα: 15χρονη μαθήτρια πέθανε σε σχολική εκδρομή - Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά την ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί. Κάποια στιγμή, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και έχασε τις αισθήσεις της. Η 15χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, ενώ συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες φέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Μαθήτρια πέθανε σε σχολική εκδρομή

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share