Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα μαχαίρωσε τον 44χρονο γιο της όταν κοιμόταν

Σοκ στη Θεσσαλονίκη όπου μια 71χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της την ώρα που κοιμόταν, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Με την ευκαιρία, δείτε τον σάλο που προκάλεσε το περιστατικό με μητέρα που παράτησε το παιδί της στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το thestival, ο 44χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οικία της οικογένειας, στην οδό Βερτίσκου. Η 71χρονη κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού μαζί με τον γιο της. Ο σύζυγός της κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η 71χρονη όσο και ο 44χρονος γιος της αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθη με ναρκωτικά στο εσώρουχό του: Ο ευφάνταστος τρόπος 42χρονου για να μεταφέρει 73 γραμμάρια κάνναβης
Με έναν ευφάνταστο τρόπο μετέφερε ναρκωτικά ένας 46χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος τα έκρυβε στο εσώρουχό του! Με την ευκαιρία, δείτε την σοκαριστική εξομολόγηση άνδρα που ξυλοκοπήθηκε από την πρώην σύζυγό του.
Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 73 γραμμαρίων βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσώρουχο ενός 46χρονου ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στις περιοχές Νεάπολης και Παναγίας Φανερωμένης.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή της Νεάπολης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον δύο δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1.367 γραμμαρίων, μία εύχρηστη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.






0 ΣΧΟΛΙΑ