ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε γραφείο υποψήφιας βουλεύτριας (photo)

Φωτιά σε γραφείο υποψήφιας βουλεύτριας (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Με ανάρτησή της στο Facebook, η υποψήφια βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Ανατολική Αττική, Μαρία Απατζίδη, έκανε γνωστό ότι πυρκαγιά ξέσπασε στο γραφείο της, ενώ τόνισε ότι «δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως πρόκειται για εμπρησμό».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Συναγερμός στην Αρτέμιδα: Καταστράφηκε ολοσχερώς καφετέρια από πυρκαγιά – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού

Συναγερμός σήμανε στην Αρτέμιδα, καθώς καφετέρια καταστράφηκε ολοσχερώς μετά το ξέσπασμα πυρκαγιάς, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4:30 και τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες αργότερα, από 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται, ακόμη κι αυτό του εμπρησμού. Υπενθυμίζεται, πως πριν λίγες μέρες εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε καφετέρια στη Γλυφάδα.




Τρόμος στο Μαρούσι: Κεραυνός έπεσε δίπλα σε γνωστή κεντρική καφετέρια – Φωτιά σε δέντρα (photo)

Προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4). Στο Μαρούσι, κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα σε καφετέρια στην πλατεία Ηρώων, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τη σελίδα Forecast Weather Greece, ο κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα από την καφετέρια «Γαρδένια» που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων και προκάλεσε μικρή φωτιά σε παρακείμενα δέντρα. Άμεση ήταν η επέμβαση της ΠυροσβεστικήςΕυτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Δείτε επίσης: «Συρφετός» κακοκαιρίας από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μην ξεγελαστείτε… 6ωρο με δύσκολες συνθήκες»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου