Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στέλιος Κούλογλου: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν είχε έντονη...» - Καταπέλτης ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (Video)

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από ότι γνωρίζω ο Αλέξης...»

28 Απριλίου 2023 11:20
Στέλιος Κούλογλου: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν είχε έντονη...» - Καταπέλτης ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και σε όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής. Την ίδια στιγμή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η κολλητή του Αλέξη Γεωργούλη μιλώντας για την καταγγελία για βιασμό την οποία αντιμετωπίζει ο ευρωβουλευτής.

Καταπέλτης ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν είχε έντονη ζωή. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από ότι γνωρίζω ο Αλέξης υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό ή τέλος πάντων κάποια σχέση. Δεν έχει γίνει κάτι από αυτά που κατηγορείται. Έχουμε προγραμματίσει να μιλήσουμε αλλά προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει ούτε τηλεφωνικά», ανέφερε ο κ. Κούλογλου.

Απασφάλισε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι ευτύχημα ότι συνέβη...»

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό και ξυλοδαρμό, ρωτήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος από τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό». Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για πρώτη φορά, μετά τις καταγγελίες απέναντι στον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, υπερασπιζόμενος τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή.

Απασφάλισε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ο συγγραφέας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί. Μην τα λέμε 100 φορές. Δικαστικά και όχι με τηλεδικία. Με τα στοιχεία όλα να κατατεθούν. Να χυθεί άπλετο φως κι αν θες, όπως και στην περίπτωση της Εύας Καϊλή είναι ευτύχημα ότι αυτό συνέβη στο Βέλγιο κι όχι στην Ελλάδα γιατί στην Ελλάδα θα είχαμε μήνες τηλεδικών και δεν θα καταλήγαμε και πουθενά».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επεσήμανε επίσης: «Από εκεί και πέρα, η πρωτόγονη λογική ΣΥΡΙΖΑ=βιαστές, Νέα Δημοκρατία=βιαστές με βρίσκει αντίθετο 100%. Δεν μπορεί ένα μεγάλο, πολυσυλλεκτικό κόμμα να χαρακτηρίζεται από εκείνους. Μία οικογένεια έχει σάπια μήλα και μαύρα πρόβατα, δεν θα έχει ένα κόμμα με 1 εκατομμύριο μέλη; Δεν πρέπει να παίξει ρόλο στις εκλογές είτε η αθωότητα, είτε η ενοχή του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 17.23′:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share