Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θύμα τροχαίου η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου - Την παρέσυρε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε προπόνηση

Έχει διαφύγει τον κίνδυνο

25 Απριλίου 2023 22:27
Θύμα τροχαίου η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου - Την παρέσυρε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε προπόνηση
Από Ανθή Κουρεντζή

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη έπεσε η πρωταθλήτρια του βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου καθώς την χτύπησε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε προπόνηση. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα προκλήθηκε καραμπόλα με 4 οχήματα στην Κηφισίας.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση, σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ.

Η κατάσταση της υγείας της

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Θρίλερ για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τροχαίο ατύχημα για το μοντέλο - «Ζαλισμένη από το χτύπημα...»

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/04) στην Ιερά Οδό στο ύψος του Αιγάλεω, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε τροχαίο ατύχημα.

Όπως ενημέρωσε το γνωστό μοντέλο με ανάρτηση στα social media «λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά. Δεν είμαι στο νοσοκομείο, έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ανάρτηση Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share