Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακό θρίλερ στην Πρέβεζα: Έβαλε στο αυτοκίνητο γυναίκα και παιδί και το έριξε σε χαράδρα - Πώς σώθηκαν (video)

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα

24 Απριλίου 2023 19:07
Οικογενειακό θρίλερ στην Πρέβεζα: Έβαλε στο αυτοκίνητο γυναίκα και παιδί και το έριξε σε χαράδρα - Πώς σώθηκαν (video)
Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίχθηκε χθες (23/4) το βράδυ σε Γιάννενα και Πρέβεζα με πρωταγωνιστεί έναν 41χρονο και θύματα την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγο του και το δύο ετών παιδί τους.

Και οι τρεις σώθηκαν από καθαρή τύχη όταν ο 41χρονος αφού έβαλε τη γυναίκα και το παιδί στο αυτοκίνητο το έριξε σε γκρεμό για να σκοτωθούν χωρίς να τα καταφέρει. Δείτε επίσης: Νίκος Σειραγάκης: Αναίρεση του βουλεύματος αποφυλάκισής του ζητά αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Οι νέες εξελίξεις της υπόθεσης παιδεραστίας (video)

Από τα Ιωάννινα στη Πρέβεζα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, ο δράστης επιβίβασε στο αυτοκίνητό του την 36χρονη σύζυγό του και το περίπου δύο ετών παιδάκι τους και παρά τη θέλησή της και την αρχική συμφωνία τους, κατευθύνθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας. Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πώς σώθηκαν

Ωστόσο στην συνέχεια ο 41χρονος επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο σε χαράδρα, γεγονός το οποίο απεφεύχθη καθώς, λόγω της πυκνής βλάστησης, το όχημα ακινητοποιήθηκε. Μετά από έρευνες της Αστυνομίας και οι τρεις εντοπίσθηκαν να κινούνται σε περιοχή της Πρέβεζας και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. Ο 41χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Στρατοδικείο Ιωαννίνων: Επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον 28χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Ολοκληρώθηκε σήμερα (24/4) στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων εκδίκαση της υπόθεσης του 28χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος τετράχρονου αγοριού.

Ο 28χρονος, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών από τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από πρόταση ενοχής του Εισαγγελέα κρίθηκε ένοχος και από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξης, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος ελέγχθηκε παράλληλα και για την κατοχή προνογραφικού υλικού, το οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε όχι στο δικό του laptop αλλά οικείου του προσώπου. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κατά το διάστημα, που φέρονταν σύμφωνα με την καταγγελία να ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι, δεν είχε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας του 4χρονου αγοριού.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση έχει αναλάβει η στρατιωτική Δικαιοσύνη, καθώς τα όσα καταγγέλθηκαν, φέρονται να διαδραματίστηκαν όσο ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Το χρονικό: Η ζωγραφιά του 4χρονου και η συμβολή της Σοφίας Μπεκατώρου για την αποκάλυψη της υπόθεσης

Η υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στη δημοσιότητα στις αρχές του 2022. Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας αρχικά το Φεβρουάριο του 2022, καθώς τότε ασκήθηκε η δίωξη, η καταγγελία όμως της οικογένειας του 4χρονου αγοριού είχε γίνει από την άνοιξη του 2021.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου, τη φύλαξη του παιδιού είχε αναλάβει ως baby-sister η μητέρα του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που o 29χρονος ήταν πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι. Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του κατηγορουμένου είχαν μάλιστα δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου, πριν ακόμη κριθεί προφυλακιστέος. Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share