Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

62χρονη έμεινε ανάπηρη κατά 67% μετά από εργατικό ατύχημα που είχε σε τρένο - 18 ολόκληρα χρόνια μετά της δίνουν αποζημίωση 4.000 ευρώ (Video)

Η απίστευτη ιστορία της Κυριακής

24 Απριλίου 2023 13:15
62χρονη έμεινε ανάπηρη κατά 67% μετά από εργατικό ατύχημα που είχε σε τρένο - 18 ολόκληρα χρόνια μετά της δίνουν αποζημίωση 4.000 ευρώ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μαρτυρία που συγκλονίζει παρουσίασαν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο Γολγοθάς που βίωσε 62χρονη καθαρίστρια αμαξοστοιχίας όταν τον Φεβρουάριο του 2005 έμεινε ανάπηρη από εργατικό ατύχημα.

Έλαβε το ποσό των 4.000 ευρώ ως αποζημίωση, ενώ η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά από τη σύγκρουση του τρένου, στο οποίο εργαζόταν, καθώς διαπιστώθηκε με 67% αναπηρία. Επίσης, εικόνες ντροπής είχαμε στον Άγιο Παντελεήμονα, σε μια προσπάθεια έξωσης σε γυναίκα που έχει αναπηρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σοκαριστική ιστορία της Κυριακής:

«Να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑΜΕΑ! Παράδεισος για εμένα είναι...» - Το μήνυμα "δίδαγμα" του 9χρονου Παναγιώτη

Τρόφη για σκέψη έδωσε ο μικρός Παναγιώτης από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο μικρός μαχητής πέρασε το πιο όμορφο μήνυμα αλλά προβλημάτισε κιόλας για το πως αντιμετωπίζουμε άτομα με κινητικά προβλήματα. Παράληλα, διαβάστε εδώ την συγκινητική ιστορία του Γιάννη, όπου βγήκε νικητής στη μάχη για τη ζωή και έκανε παρέλαση περήφανος με το αμαξίδιο!

Ο 9χρονος, μιλώντας στην εκπομπή της TV Creta «Ένας παράδεισος υπαρκτός» και τη Νίκη Μπελαδάκη, δίνει δύναμη, ζητώντας από τον κόσμο να μην τα παρατάει ποτέ.

«Μην τα παρατάτε ποτέ ότι κι αν γίνει» λέει και συγκινεί, με την προτροπή του: «Θα ήθελα να πω στον κόσμο, μην τα παρατάτε ποτέ, ότι κι αν γίνει. Γιατί αν τα παρατήσουμε δεν φέρνουμε το στόχο μας εις πέρας. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να είναι δυνατοί, με υγεία πάνω από όλα και επίσης κάτι που είπα και πριν. Να μην τα παρατάνε ποτέ!»

Παράλληλα, εκφράζει το παράπονό του για τις ράμπες αναπήρων, τονίζοντας πως στα σχολεία πρέπει να υπάρχουν ράμπες, έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από αυτά, άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωστόσο, δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς στο 2ο Δημοτικό θα τοποθετηθεί ασανσέρ για τα παιδιά που έχουν κινητικές δυσκολίες.

Το μήνυμα του μικρού Παναγιώτη για όσους κοροϊδεύουν τους ΑμεΑ

Ο 9χρονος Παναγιώτης συγκλονίζει ζητώντας από τον κόσμο να μην χλευάζει τα άτομα με κινητικά προβλήματα… «Να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑΜΕΑ τονίζει με παράπονο: «Θέλω να πω στον κόσμο, να μην κοροϊδεύετε ποτέ τους ΑμεΑ. Έχω νιώσει ότι με κοροϊδεύουν αλλά δεν θα ήθελα να το αναφέρω…»

Στην ερώτηση τι είναι παράδεισος για εκείνον, η απάντησή του, μας κάνει να συλλογιστούμε τι έχει τελικά αξία στη ζωή: «Παράδεισος για εμένα είναι να κάνουμε πολλά πράγματα με την οικογένειά μου…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share