Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

"Έχασε" την σύζυγό του και το αγέννητο μωρό τους μέσα στο νοσοκομείο - «Δεν άκουσα ποτέ...» - Ανατριχιάζει ο Κώστας Μπακαλάκης για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του και του εμβρύου

Δραματική ιστορία

23 Απριλίου 2023 12:34
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Δεν άκουσα ποτέ τη λέξη συγγνώμη». Αυτά είναι τα λόγια του Κώστα Μπακαλάκη, του ανθρώπου που πριν από 2 χρόνια έχασε μέσα σε μια νύχτα την γυναίκα της ζωής του, την αγαπημένη του Δέσποινα Καραγεωργίου και το αγέννητο μωρό τους.

Διαβάστε επίσης: Δάκρυσε και ο Θεός: 6χρονη "έσβησε" από τη γρίπη Η1Ν1! «Προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της για τελευταία φορά αλλά... δεν πρόλαβε» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Δε θα ξανακούσω τη φωνή της Γαλάτειάς μου να μου λέει "μαμά σ’ αγαπώ" - Έχασα την πίστη μου στον Θεό»

Την κατάθεση ψυχής που ακολουθεί τη διαβάσαμε στην εξαιρετικά χρήσιμη ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας.

Η μαμά της μικρής Γαλάτειας ανήρτησε τα παρακάτω λόγια στην ομάδα και μοιράστηκε την ιστορία της κόρης της και τον απερίγραπτο πόνο που βίωσαν ως οικογένεια. Εκφράζουμε τον σεβασμό μας, την ενσυναίσθηση και την συμπαράστασή μας.

Δείτε επίσης: Αληθινή ιστορία: «Δεν πήγα στον επιτάφιο, δεν έβαψα αυγά, δεν έκανα πασχαλινό τραπέζι - Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα...»

Η ανάρτηση της μαμάς της μικρής Γαλάτειας

Θάνατος μικρού κοριτσιού

Ήταν 4/5/2018 όταν η μοναχοκόρη μας το μοναχοπαίδι μας που ήρθε στη ζωή μας πολύ δύσκολα και μας γέμισε χαρά και φως διαγνώστηκε με διάχυτο γλοιώμα στο στέλεχος του εγκεφάλου. Μια σοβαρή ανίατη μορφή καρκίνου που σιγά σιγά σου αφαιρεί όλες της λειτουργίες του σώματος και αφού σε εξαθλιώσει επέρχεται ο θάνατος.

Αυτά ήταν τα λόγια του γιατρού εκείνο το μαύρο απίγευμα. Ο σύζυγός μου λιποθύμησε, ενώ εγώ κοίταζα τον γιατρό και έλεγα μέσα μου τι λεει τώρα σίγουρα έχει κάνει λάθος. Δεν είχε κάνει όμως λάθος. Από εκείνη την ημέρα και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μας χωρίς Ανάσταση. Θεραπείες χημειοθεραπείες ακτινοβολίες πειραματικές θεραπείες στη Νέα Υόρκη και μετά το τέλος της. Όλα άλλαξαν από τότε, ο θυμός δεν θα μου φύγει ποτέ.

Έχασα εντελώς την πίστη για τον Θεό, βλέποντας παιδιά να υποφέρουν να κλαίνε και να πονούν αντί να παίζουν και να χαίρονται το δώρο της ζωής.

Όσο θυμό και αν έχω όμως, δεν θα καταφέρω να δω ξανά τα γλυκά της μάτια ούτε και την φωνούλα της θα ακούσω να μου λέει μαμά σε αγαπώ, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Και εγώ σε αγαπώ Γαλάτειά μου, αστέρι μου, ζωή μου!

Από: Maria Morou

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share