Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Γεωργούλη: «Παρασύρθηκα. Συγγνώμη λάθος μου!» - Τα «γύρισε» η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη μετά τις οργισμένες αντιδράσεις

Η απάντηση της

20 Απριλίου 2023 15:55
Υπόθεση Γεωργούλη: «Παρασύρθηκα. Συγγνώμη λάθος μου!» - Τα «γύρισε» η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη μετά τις οργισμένες αντιδράσεις
Από Ανθή Κουρεντζή

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στο twitter ενός χυδαίου πρωτοσέλιδου εφημερίδας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη από τη μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωής Βαρέλη. Υπενθυμίζεται, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποίησε τα στοιχεία της καταγγέλουσας.

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο T-live απάντησε για τo post με τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος της καταγγέλλουσας, που διέγραψε λίγη ώρα μετά το κύμα αντιδράσεων που δημιούργησε.

«Έκανα λάθος, το έχω πάρει πίσω, το έχω κατεβάσει και έχω ζητήσει συγγνώμη» είχε αρχικά στο T-live η Ζωή Βαρέλη. «Η ανάρτηση αυτή έγινε για πολύ λίγη ώρα, παρασυρμένη, όχι από τον κεντρικό του τίτλο αλλά τώρα… μην αναλύσω. Παρασύρθηκα, όχι από αυτό που έλεγε μπροστά, τι έλεγε ούτε το πρόσεξα. Εκεί πέρα που αναφερόταν στο “εκβιαζόμενο δουλάκι”. Με αυτήν την έννοια, αλλά λάθος μου, τελείωσε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Ζωή Βαρέλη επεσήμανε ότι μπερδεύτηκε όταν διάβασε ότι η καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη είναι προϊόν συνωμοσίας, κάτι που την παρέσυρε να αναπαράγει το αμφιλεγόμενο δημοσίευμα. «Δείτε εκείνο το πρωτοσέλιδο τι γράφει και γι’ αυτό εγώ παρασύρθηκα από την πολιτική μεριά του. Μιλάει για χοντρή συνωμοσία εκεί, δείτε το λοιπόν».

Η περιουσία Γεωργούλη: 300.000 στο εξωτερικό και 4 ακίνητα - «Μέχρι 15 χρόνια φυλακή»!

Αλέξης Γεωργούλης: Με γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς αποχαιρετά το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο βαραίνουν πλέον πολύ σοβαρές καταγγελίες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share