Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δραματική εκτίμηση Τάσου Αρνιακού για την Πρωτομαγιά: «Δυστυχώς! Η αστάθεια θα...»

Αναλυτική πρόβλεψη του έμπειρου μετεωρολόγου

20 Απριλίου 2023 10:36
Δραματική εκτίμηση Τάσου Αρνιακού για την Πρωτομαγιά: «Δυστυχώς! Η αστάθεια θα...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, θα συνεχιστούν έως και τουλάχιστον τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας οι βροχές και οι καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας. Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 δίνει, μάλιστα και την πρώτη εκτίμησή του για τον καιρό της Πρωτομαγιάς, χωρίς να είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για το τέλος της αστάθειας.

Παράλληλα, τα Μερομήνια έχουν το δικό τους τρόπο να μας προειδοποιούν για τον καιρό κι έχουν τις δικές τους προβλέψεις για το επόμενο χρονικό διάστημα και το τι περιμένουμε έως το καλοκαίρι.

Δραματική εκτίμηση Τάσου Αρνιακού για τον καιρό την Πρωτομαγιά

«Παγωμάρα» από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον καιρό: «Κυρίως τις θερμές ώρες πρέπει να περιμένουμε...»

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον καιρό και τις συνθήκες, που πρέπει να περιμένουμε σήμερα (20/4), βλέποντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θερμές ώρες της ημέρας.

Στα Επτάνησα θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν και θα δώσουν εξασθενημένες βροχές, ενώ το ίδιο θα συμβεί στις περιοχές του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Στα ορεινά της Κρήτης υπάρχει μικρή πιθανότητα για μπόρες, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού ο καιρός θα είναι καλός.

Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι εξαιρετικός αλλά με λίγες νεφώσεις. Στις περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, από τα κεντρικά της Πελοποννήσου και βορειότερα θα βρέχει.

Στη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Θράκη θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από 2 – 6 μποφόρ.

Τι περιμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος από το μεσημέρι και μετά, με τη θερμοκρασία από 10 – 22 βαθμούς και τους ανέμους στα 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοιο. Η θερμοκρασία από 10 – 21 βαθμούς και οι άνεμοι από 2 – 3 μποφόρ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share