Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: 31χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Θρήνος!

18 Απριλίου 2023 14:30
Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: 31χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καβάλα, όπου εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της 31χρονη. Με την ευκαιρία, δείτε το τραγικό τροχαίο στην Καβάλα με θύμα 82χρονη.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, τη νεαρή γυναίκα εντόπισε ο σύζυγός της, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: 31χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα: Νεκρός άντρας από μαχαιριές σε χωράφι

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (18/4), σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε χωράφι της Κάτω Αχαΐας, στην έξοδο της κωμόπολης προς τα Σαγέικα. Την ίδια στιγμή στην θλίψη βυθίστηκε ο Έβρος με τον 46χρονο άνδρα που έσβησε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το pelop.gr, ο άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος.

Εντοπίστηκε από συντοπίτες του, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ήδη στην περιοχή βρίσκονται άνδρες της ΕΛΑΣ που απέκλεισαν τον χώρο και συλλέγουν ευρήματα, για να μπορέσουν να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα: Νεκρός άντρας από μαχαιριές σε χωράφι

Ασύλληπτο τροχαίο στον Άλιμο: Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με Smart (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες από ασύλληπτο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης (11/4) στην περιοχή του Αλίμου, με αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού μηχανής που συγκρούστηκε με Smart.

Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, ενώ πριν λίγες μέρες σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο notia.gr η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

Ο οδηγός της μηχανής εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share