Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καβάλα: Νεκρή 82χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου

16 Απριλίου 2023 15:21
Καβάλα: Νεκρή 82χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα το βράδυ του Μ. Σαββάτου με θύμα μία 82χρονη.

Γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, αυτοκίνητο παραβίασε το κόκκινο στην Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου και πέθανε μία 76χρονη

Καβάλα: Νεκρή 82χρονη σε τροχαίο δυστύχημα - Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η ηλικιωμένη συνοδηγός του πρώτου οχήματος.

«Βαρύ» πένθος ανήμερα του Πάσχα στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός ο 46χρονος πατέρας δύο παιδιών Γιώργος Τζανετάκης - Το έγκλημα του αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες

Με «βαρύ» πένθος ξημέρωσε η Κυριακή του Πάσχα (16/4) στην Αλεξανδρούπολη, αφού την τελευταία του πνοή άφησε ο 46χρονος Γιώργος Τζανετάκης, πατέρας δύο παιδιών, στο δυστύχημα με το αυτοκίνητο, που μετέφερε 10 μετανάστες.

Ο άτυχος Γιώργος, ο οποίος ήταν πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, είδε ξαφνικά σε μια στροφή χωρίς ορατότητα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες να έρχεται κατά πάνω του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο 46χρονος, ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Θράκης, επέστρεφε από την Κομοτηνή όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους όταν συνέβη το τροχαίο.

Όπως ανακοινώθηκε η κηδεία του Γιώργου Τζανετάκη θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (17/4) από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Το όχημα των μεταναστών ήταν στο αντίθετο ρεύμα για επτά χιλιόμετρα

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο με τους μετανάστες είχε μπει στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο της Μάκρης και για επτά χιλιόμετρα κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.

Νωρίτερα, δε, ο οδηγός του αυτοκινήτου με τους μετανάστες δεν είχε σταματήσει σε σήμα ελέγχου από αστυνομικούς στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη αλλά αντίθετα είχε πατήσει γκάζι και είχε εμβολίσει περιπολικό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου εκτός από τον άτυχο 46χρονο Γιώργο Τζανετάκη έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και άλλοι τέσσερις από τους μετανάστες που μετέφερε.

Οι υπόλοιποι έξι μετανάστες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο δυστύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share