Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κτηνωδία στην Κρήτη: Οδηγός πατά εν ψυχρώ σκυλί με το αυτοκίνητό του (video)

Σοκάρει το βίντεο!

14 Απριλίου 2023 13:42
Κτηνωδία στην Κρήτη: Οδηγός πατά εν ψυχρώ σκυλί με το αυτοκίνητό του (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ένας πραγματικά απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευματης Μεγάλης Πέμπτης σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν περίπου 18.30 το απόγευμα χθες. Ο σκύλος μιας γυναίκας βρισκόταν σε στενό που βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι στον Τύρναβο.

Η οδηγός ενός αυτοκινήτου που κινούνταν εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο στενό και όπως φαίνεται στο βίντεο είχε σε πλήρη ορατότητα τον σκύλο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου.

Ωστόσο αντί να περιμένει να περάσει, πήρε φόρα και εν ψυχρώ κινήθηκε κατά πάνω του πατώντας το. Η οδηγός δεν σταμάτησε καθόλου και τράπηκε αμέσως σε φυγή.

O σκύλος μετά την απίστευτη πράξη βιαιότητας, φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, στο πίσω του πόδι έχει βαθύ τραύμα, ενώ διαπιστώθηκε και εσωτερική αιμορραγία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιδιοκτήτριά του, επειδή ο σκύλος είναι στην ηλικία των 12 ετών, είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα για την υγεία του.

Εικόνες ντροπής και απανθρωπιάς στα Χανιά: 15 σκυλιά και ένα άλογο βρέθηκαν δεμένα σε άθλιες συνθήκες (photos)

Εγκαταλελειμμένα, δεμένα, υποσιτισμένα και εκτεθειμένα στα καιρικά φαινόμενα βρέθηκαν 10 σκυλιά, πέντε κουτάβια και ένα άλογο σε χωριό του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Για σοκαριστικές εικόνες έκαναν λόγο μέλη φιλοζωικών σωματείων που περιέγραψαν ότι τα σκυλιά ήταν αποστεωμένα, δεμένα με αλυσίδες μήκους 50 πόντων και ξύλα και παλέτες για καταλύματα (όσα ήταν εκτός χοιροστασίου), με φοβερή βρωμιά και δυσοσμία στο χώρο από τα περιττώματά τους, με βουρκωμένα πλαστικά μπωλ νερού (όσα είχαν).

Εικόνες ντροπής με σκυλιά δεμένα στα Χανιά

Ένα από τα 10 ενήλικα σκυλιά είχε γεννήσει και έτσι στον χώρο υπήρχαν πέντε κουτάβια σε άθλια κατάσταση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τα εντόπισαν «τα σκυλιά ούρλιαζαν από την πείνα και την εγκατάλειψη».

Εικόνες ντροπής με σκυλιά δεμένα στα Χανιά

Στην περιοχή κλήθηκε η αστυνομία για να διαπιστωθούν όλες οι παραβάσεις και να αναζητηθεί ο δράστης-ιδιοκτήτης των ζώων στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης τελικά εντοπίστηκε, συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Εικόνες ντροπής με σκυλιά δεμένα στα Χανιά

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share