Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη στον Αλμυρό: 48χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 70χρονη μητέρα του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Το μαρτύριο της ηλικιωμένης γυναίκας

11 Απριλίου 2023 16:51
Φρίκη στον Αλμυρό: 48χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 70χρονη μητέρα του και την έστειλε στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της φρίκη έζησε μια 70χρονη μητέρα στον Αλμυρό, όταν ο 48χρονος γιος της την ξυλοκόπησε άγρια, στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η κακοποίηση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πεντέλη από το παιδί τους.

Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η 70χρονη κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα μιλώντας για την βία που έχει υποστεί από το παιδί της.

Ο 48χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο για λόγους που κανείς από τους δύο δεν εξήγησε.

Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα.

άγριος ξυλοδαρμός 70χρονης στον Αλμυρό

Η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο και όπως είπε στον Εισαγγελέα έχει πέσει ξανά θύμα βίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, οι γείτονες στον Αλμυρό γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση, με την 70χρονη να υπομένει με παθητικότητα τον πόνο και τις προσβολές.

Ο κατηγορούμενος γιος της αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Υποστήριξε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο. Το μόνο που παραδέχτηκε ήταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για τη Μ. Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Άγριο bullying στον Βόλο: Ξυλοκόπησε συμμαθητή του και τον άφησε γυμνό στο δρόμο

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying σε σχολείο βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου ένας μαθητής Γυμνασίου στον Αλμυρό Βόλο έδειρε συμμαθητή του, κι αφού τον έγδυσε τον παράτησε γυμνό στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης: Τσεχία: 19χρονος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για τον φόνο καθηγητή του

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, μήνυση εναντίον του δράστη κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, ενώ του δόθηκαν δύο ημέρες αποβολή.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί, που διαπόμπευσε τον συμμαθητή του για πλάκα, ανήκει στην μαθητική συμμορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο γυμνασιόπαιδα διαπληκτίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια, για να ακολουθήσει η απόλυτη εκτροπή.

Άγριο bullying στον Βόλο: Ξυλοκόπησε συμμαθητή του και τον άφησε γυμνό στο δρόμο

Από την Εισαγγελία θα δοθεί σχετική εντολή για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας έπεσε για μια ακόμη φορά το παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές. Ο «αρχηγός» της συμμορίας του .έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.

«Δεν ασχολείται κανείς. Είναι παιδιά που τα δέρνουν, άλλα που φέρνουν μαχαίρια, και bullying γίνεται σε όλες τις τάξεις. Πάρα πολλά παιδιά έχουν πρόβλημα, τα γνωρίζει όλα ο διευθυντής», τονίζει, μητέρα που το παιδί της φοιτά στο σχολείο.

Τα παιδιά φοβούνται τι θα τους συμβεί –τόσο στο σχολείο όσο και έξω από αυτό– αν μιλήσουν για το τι συμβαίνει σε καθηγητές που –όπως σημειώνει– είναι έτσι κι αλλιώς ως επί το πλείστον αδιάφοροι. «Ίσως έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, ίσως φοβούνται και αυτοί», αναφέρει.

«Όντως η κατάσταση είναι δύσκολη και βρίσκομαι και εγώ στη φάση της ενημέρωσης. Οι ψυχολόγοι μας έχουν υποδείξει να μην υπάρξει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, αλλά μια διήμερη αποβολή δεν τα εκφοβίζει, την αγνοούν», δήλωσε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελίδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share