Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Τέμπη: 40 μέρες από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς - Σπαρακτικές στιγμές στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων (Video)

Αντίο με... κεριά και μαύρα μπαλόνια

9 Απριλίου 2023 14:56
Τέμπη: 40 μέρες από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς - Σπαρακτικές στιγμές στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαράντα μέρες συμπληρώθηκαν από την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα και προκάλεσε τον θάνατο 57 ανθρώπων μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Παράλληλα, η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης, της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο, μοιράστηκε τον πόνο αλλά και τους προβληματισμούς της αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έφτασαν στον τόπο της σύγκρουσης των τρένων και με δάκρυα στα μάτια. Μάλιστα κατά τη στιγμή της διέλευσης του τρένου από το σημείο καταγράφηκαν συγκλονιστικές στιγμές με πολλούς εκ των παρισταμένων να ξεσπούν σε λυγμούς.

Στη συνέχει τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο , ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμο και την Ιερά Σύνοδο με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως.

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν περπατάει ακόμα. Τουλάχιστον να ζήσει το παιδάκι μας» - Συγκινεί η γιαγιά της 25χρονης Ανύσιας που βγήκε από την εντατική (Video)

Βγήκε από την μονάδα εντατικής θεραπείας η 25χρονη Ανυσία η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Πριν από λίγες ημέρες η Ανυσία ξύπνησε από την καταστολή και πλέον επικοινωνεί με το περιβάλλον. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την συγκινητική περιγραφή του πατέρα της Ανυσίας για τους σωτήρες του παιδιού του.

Η γιαγιά της φανερά συγκινημένη μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να έχει έναν άνθρωπο μαζί της συνέχεια. Δεν ξέρουμε πώς θα περπατήσει. Δεν περπατάει ακόμα, κουνάει τα πόδια της λίγο. Έχει κάνει 4 επεμβάσεις μέχρι τώρα. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της, τουλάχιστον να ζήσει το παιδάκι μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share